SVYTR Üye kadeşim benim telefondada temaları acarken şifre istiyo nasıl hallederiz şimdiden teşekkurler
armanifts Üye Eline emeğine sağlık hepside birbirinden güzel... Ama yükledikten sonra açarken şöyle bi ekran çıkıyo sorulan yerlere ne yazıcaz code tazz ok ama üst haneye ne yazılıyo arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eline emeğine sağlık hepside birbirinden güzel... Ama yükledikten sonra açarken şöyle bi ekran çıkıyo sorulan yerlere ne yazıcaz code tazz ok ama üst haneye ne yazılıyo arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LEO MESSİ Üye saol --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- ya bu linkleri nasıl koyyosunuz bütürlü bulamadım
saol --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- ya bu linkleri nasıl koyyosunuz bütürlü bulamadım