1000TL ye alınacak şeyler ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
    Konu Sahibi
1000TL ye alınacak şeyler ? :)
evet arkadaşlar 1000TL ye ne alınabilir ? veya siz olsanız bu parayla ne alırdınız ? öneri lazım :ehe

not: her şey olabilir, tablet,konsol,pc vs..

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Eksik herhangi birşeyim varsa onu alırdım ama şuan telefon almazdım cunku 701 yetıyor bana..pcde almazdım suankı pc'm de gayet hızlı :) kenara koyardım herhalde ilerde telefon alcagım zaman kesınlıkle lazım olur ve para sıkıntısında olmam :) :) yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

zombaka

zombaka

Üye
ev kiralardım

Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
    Konu Sahibi
Eksik herhangi birşeyim varsa onu alırdım ama şuan telefon almazdım cunku 701 yetıyor bana..pcde almazdım suankı pc'm de gayet hızlı :) kenara koyardım herhalde ilerde telefon alcagım zaman kesınlıkle lazım olur ve para sıkıntısında olmam :) :) yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

öncelikle yorumun için sağol,
peki tablet mi yoksa yeni bir laptop mu ? tablet olarak ipad2 düşünüyorum. :)

Scuderia.

Scuderia.

Üye
öncelikle yorumun için sağol,
peki tablet mi yoksa yeni bir laptop mu ? tablet olarak ipad2 düşünüyorum. :)
Bütçe 1000 TL ise laptop zor..Yani zor derken alma demek ıstemem i o fiyata cok iyi birşey cıkmaz onu belirtmek istedim..bütceden dolayı tablet olabilir aslında :)

zombaka

zombaka

Üye
yok depozitosu için kirayı öderim gene anneannemin yanında oturuyorum ya

Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe 1000 TL ise laptop zor..Yani zor derken alma demek ıstemem i o fiyata cok iyi birşey cıkmaz onu belirtmek istedim..bütceden dolayı tablet olabilir aslında :)

oyunlarla falan işim olmadığı için çok bir şey beklemiyorum aslında :ehe
çoğunlukla film ve dizi izliyorum :ehe

R.A.M

R.A.M

Üye
ipad alma yut dışından ainol nova elf 2 tablet getirttir 300 liraya çok süper tablet 7 saat hd video oynatıyor geri kalan parada kenarda köşede dursun lazım olur :) bence ipade o kadar para vermek gereksiz

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
maxirabit

maxirabit

Üye
Hiç birinizin söylemediği bir şeyi yapardım,elektronik alet alacağıma çevrem de o paraya ihtiyacı olan varsa ona verirdim,yoksa ihtiyaç sahipleri,yani çocuk esirgeme veya sokakta yırtık pırtık elbiselerle gezinen çocukların,çocukların diyorum çünkü bir çok çocuğun ihtiyacını karşılar,sizin tek bir elektronik alet alacağınıza bir çok o halde olan insan'nın ihtiyacını karşılar.
Dediğim gibi o parayla çocukların,karını doyurup,üstlerine doğru düzgün bir şeyler giydirip,soğukların az da olsun üstlerine işlemeyeceği midelerinin sıcak bir yemekle doymuş olduğunu,sağlardım.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
otostopçu

otostopçu

Üye
tabikide dj ekipmanı :sirit:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
İhtiyacıma gore toplama pc yaptırırdım. Yanlıs anlasılmasın. pc tamirci dukkanlarının bazılarında yaptırılıyor. Mesela oyun icin internete girecem vs diyon sana anakart ekran kartı ses kartı hdd vs secenek sunur.
Kısaca ihtiyaca gore veya kesene gore parcaları sen seciyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt