1000 TL'ye Akıllı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar donanım gücü çok önemli değil, önemli olan fazla sorun çıkarmayacak whatsapp, sms ve internet ihtiyaçlarının rahat karşılanabileceği bir telefon.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
lumia 820 deneyebilirsin söylemem gerekir ki alışman gerekiyor :)

tapatalk

tapatalk

Üye
arkadaşlar donanım gücü çok önemli değil, önemli olan fazla sorun çıkarmayacak whatsapp, sms ve internet ihtiyaçlarının rahat karşılanabileceği bir telefon.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
s3 mini tw yi zor kaldırıyo düzgün cm de yok n9 baksın bide

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Nexus Veya S3 Mini

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini fena cihaz değil cidden stabil ve akıcı olarak kullandığım nadir android cihazlardan birisi.

- - - Eklendi - - -

başka öneriler de bekliyorum.

Legendary.

Legendary.

Üye
S3 mini diyorum bende:

by-pegasus

Üye
bence Symbian daha ii 808PV

Türe

Türe

Üye
Tapatalk Yanlis yorumlara sebebiyet veriyorsun. Allah iyi ki sana Nexus'u nasib etmis yoksa forumun vay haline.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 mini dandik. Bulabiliyosan Htclere bi bak olmadi Nexus

MaxipmaN

Üye
s3 mini ye bulaşma da 808 telefon mu ya hatırlatırım symbian

tapatalk

tapatalk

Üye
3gs al 4 al mini alma bunu bi android kullanicisi olarak söylüyorum sana

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini ye bulaşma da 808 telefon mu ya hatırlatırım symbian

arkadaşım gereksiz yorumlara girme. Fiyatı 900 liralara düşmüşken 808 en iyi alınabilecek cihazlardan birisi. Düzgünce önerecekseniz önerin yoksa konuya lütfen uğramayın.
özellikle konuya yazdım böyle yorumlar yapmayın diye ya.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Telefon önereceginize tartışmaya girmişsiniz? Burası yeri'mi ALLAH aşkına yahu :nono:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başta da belirttiğim gibi konuyla alakalı yorumlar yaparsanız sevinirim. Benim kullandığım s3 miniler akıcı ve stabildi. Galaxy nexus bulabilirsek tabiki onu tercih ederim ama gs3 mini'nin donanımı da kabul edilebilir seviyede. Ayrica hangi cihazın daha iyi olduğu pek önemli değil özellikle de donanımları birbirine bu kadar yakınken. Ben sadece önerilebilecek başka hangi cihaz var diye açtım bu konuyu ve galaxy nexus çıktı karşıma. Şu anda darty'de 950 liraya satılıyor.

Symbianize

Symbianize

Üye
arkadaşlar başta da belirttiğim gibi konuyla alakalı yorumlar yaparsano sevinirim. Benim kullandığım s3 miniler akıcı ve stabildi. Galaxy nexus bulabilirsek tabiki onu tercih ederim ama gs3 mini'nin donanımı da kabul edilebilir seviyede.

Biraz pixel sorunu var

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi bir sorun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt