pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
en iyisi!arkadaşlar öneriler için teşekkürler, 850tl'ye galaxy grand aldık. Fiyatına göre iyi bir cihaz. özellikle de chipseti... Hafıza kartı girişi olduğu için 8gb hafıza da sorun yaratmayacak. Arkadaşımın tüm isteklerini karşılıyor. Büyük ekran, sms internet whatsapp vs.
Ekran pikselleri sayılıyor diye bana kızacaksınız ama multiwindow destekliyor cihaz.
hayırlı olsunarkadaşlar öneriler için teşekkürler, 850tl'ye galaxy grand aldık. fiyatına göre iyi bir cihaz. özellikle de chipseti... hafıza kartı girişi olduğu için 8gb hafıza da sorun yaratmayacak. Arkadaşımın tüm isteklerini karşılıyor. büyük ekran, sms internet whatsapp vs.
ekran pikselleri sayılıyor diye bana kızacaksınız ama multiwindow destekliyor cihaz.
850ye miarkadaşlar öneriler için teşekkürler, 850tl'ye galaxy grand aldık. fiyatına göre iyi bir cihaz. özellikle de chipseti... hafıza kartı girişi olduğu için 8gb hafıza da sorun yaratmayacak. Arkadaşımın tüm isteklerini karşılıyor. büyük ekran, sms internet whatsapp vs.
ekran pikselleri sayılıyor diye bana kızacaksınız ama multiwindow destekliyor cihaz.
özelliklerine baktım, ekranı saymazsak baya iyi.Hayırlı olsun güzel cihaz.Tek kötü yanı hakkaten ekranının vasat olması.
850ye mi
Yurtici mi?
- - - Eklendi - - -
bu arada tum galaxy grandlar cift sim mi?
Hangi magaza?özelliklerine baktım, ekranı saymazsak baya iyi.
- - - Eklendi - - -
normalde 999 tl. tek çekimde indirip yaptılar. evet hepsi çift sim girişli.
Bakmakla görmek arasındaki farkMultitouch yokmu?!?
Bir N9 kullanıcısına hakarettir bu.
Gerçekten hangi mağaza.arkadaşlar öneriler için teşekkürler, 850tl'ye galaxy grand aldık. fiyatına göre iyi bir cihaz. özellikle de chipseti... hafıza kartı girişi olduğu için 8gb hafıza da sorun yaratmayacak. Arkadaşımın tüm isteklerini karşılıyor. büyük ekran, sms internet whatsapp vs.
teşekkür ederim.hayırlı olsun hünkarım.
Benim hiçbir zaman tanıdığım olmadıvatan'da arkadaşlar 999tl'ye satılıyor. bir tanıdık sayesinde fiyatı indirttik.
- - - Eklendi - - -
teşekkür ederim.
bizim de aile dostu diye yardımcı oldu yakınlık var yani.Benim hiçbir zaman tanıdığım olmadı
Yani. ben de bir tanıdık isterdim!bizim de aile dostu diye yardımcı oldu yakınlık var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?