1000 tl ye kadar sınırım var sizce alabileceğim en iyi telefon hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Motorola razr XT910 lar daha sağlam diye biliyorum hatta telefon Su bile geçirmiyor :D Bir arkadaş alıcaktı onun için araştırmıştım sonra S3 mini almış dün :D
[h=1]Motorola RAZR Water Resistant Test[/h]
[video=youtube;mzQUoJ-sIaY]http://www.youtube.com/watch?v=mzQUoJ-sIaY[/video]

telin bataryası çok düşük razr maxx göre

- - - Eklendi - - -

Bencede S3 mini Şuan bahsettiğin fiyatlarda Alınabilecek en iyi telefon :oke: Ve bir diğer konuda Motorola telefonlarda güncelleme kısmında Sorun yaşıyor herkes güncellemerler 4-5 ay gecikmeli geliyor yada gelmiyormuş bunlara da dikkat et derim önemli...

önemli bir nokta ama razr maxx işlemcisi s3 mini den güçlü

- - - Eklendi - - -

Yoksa güçlü değil mi ben öyle biliyorum

ibrahimoh

Üye
Galaxy Nexus alabilirsin. İkinci el s3 güzel olur.Yok ben sıfır ürün alırım diyorsan eğer s3 mini de güzel bir tercih olur :oke:

restmod

restmod

Üye
Yurtdisi pasaport kayitli s3 aldi arkadas bikac hafta once 1000tlye bence arastir s3 bulabilirsin o fiyata

Enzorro

Üye
Motorola Atrix modelide baya iddialı öneririm. İyi forumlar.

fk555897

fk555897

Üye
Samsung Galaxy S2 veya S3 minç düşünebilirsin. S2 veya S3 öneririm.

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
fk555897

fk555897

Üye
Tamam işte S3 Mini yi önerdim.

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Tamam işte S3 Mini yi önerdim.

s3 minç yazınca s3 anladım s3 mini motorola razr maxx den kötü değil mi?

- - - Eklendi - - -

Son karar motorola razr maxx vatan da günün indirimine girmiş 850 tl arkadaşıma bundan aldırıyorum yorum yapan ve tavsiye veren herkese :tşk:

lordufuk

lordufuk

Üye
Sen s3 mini al sende rahat etmiş olursun samsung destekte veriyor lg telefonlarını önermem nede olsa hem destek vermiyor hem l sersini bitireceklermiş yeni bir sei başlatacaklarmış yani anlayacağıın l serisi öldü sen s3 mini veya ikinci el temiz xperia s alabilirsin? :oke:

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Sen s3 mini al sende rahat etmiş olursun samsung destekte veriyor lg telefonlarını önermem nede olsa hem destek vermiyor hem l sersini bitireceklermiş yeni bir sei başlatacaklarmış yani anlayacağıın l serisi öldü sen s3 mini veya ikinci el temiz xperia s alabilirsin? :oke:

motorola razr maxx karar verdik hem indirimde de telefon

- - - Eklendi - - -

Tavsiyen için :tşk:

ibrahimoh

Üye
hayırlı olsun hocam

corolla_58

Üye
hayırlı olsun

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Hayirli olsun :)

runcode.s2

runcode.s2

Üye
s3 yurt dışı 1050 tl her yerde ve sitelerde direk al 12 taksit imkanı ile yok bulamam dersen mail at link atayım ara konuş kargolat daha ne yapayım (0)km'e :)
hyrlı olsun:)

Üst Alt