1000 tl ye kadar sınırım var sizce alabileceğim en iyi telefon hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl ye kadar sınırım var sizce alabileceğim en iyi telefon hangisi?
1000 tl ye kadar sınırım var sizce alabileceğim en iyi telefon hangi model olur hemen karar vermem gerekiyor. aklımda LG nin L9 modeli var.

kuralsiz9

Üye
L9 da güzel fakat Xperia P ye de bakabilirsin.

kuralsiz9

Üye

NovaThor

NovaThor

Üye
Kardes 1000tl ye s3 mini var. Lg onermem servisi berbaaaat!! Fakat s3 miniye 1000tl wermem dersen o fiyata bu telefon olmaz dersen htc lere bakabilirsin ;) ace 2 kullaniyorum 750 tl ye dusmus bi bak derim.

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi

hemen bi bakayım telin özelliklerine

- - - Eklendi - - -

Kardes 1000tl ye s3 mini var. Lg onermem servisi berbaaaat!! Fakat s3 miniye 1000tl wermem dersen o fiyata bu telefon olmaz dersen htc lere bakabilirsin ;) ace 2 kullaniyorum 750 tl ye dusmus bi bak derim.

kağıt üzerinde oldukça iyi bir telefon gibi duruyor lg l9 s3 mini den iyi değil mi?

- - - Eklendi - - -

Lg l9 nun ekranı biraz daha büyük diğer özellikleri ise hemen hemen aynı

anemik

anemik

Üye
Bu paraya 2.el temiz S3 bul al.en iyisi o.s3 mini bi zaman sonra kotu olucak, ağır kalır. S3 al, satarkende zorlanmassın hem.beni dinle yeni aldım.xperia ların hepsı aynı ic menuleri.zevksiz bisi bence ama..kisisel yorumlarim bunlar

skywalker06

skywalker06

Üye
Galaxy Nexus'a bak bazı yerlerde 900-1000 arası olmadı s3 mini almanı tavsiye ederim almışken sıfır al sağlam olsun bence bu paraya

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Bu paraya 2.el temiz S3 bul al.en iyisi o.s3 mini bi zaman sonra kotu olucak, ağır kalır. S3 al, satarkende zorlanmassın hem.beni dinle yeni aldım.xperia ların hepsı aynı ic menuleri.zevksiz bisi bence ama..kisisel yorumlarim bunlar

s3 1000 tl ye şimdi biraz zor bulurum

- - - Eklendi - - -

Galaxy Nexus'a bak bazı yerlerde 900-1000 arası olmadı s3 mini almanı tavsiye ederim almışken sıfır al sağlam olsun bence bu paraya

bende öyle düşünüyorum almışken sağlam olsun ama kararsızım lg nin telinin ekran büyüklüğü oldukça cazip geliyor donanım olarak da s3 mini den pek farkı yok

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kararı verdim daha doğrusu telefonu arkadaşım alacak samsung galaxy nexus u uygun fiyata bulursam alacağım ama bulamassam da lg l9 alacağım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
xperia p nin nesini tavsiye ediyorsunun her tipe bakarak olsaydı pişman olurdunuz millet aynı ekran ve aynı özellikte 15oo 1650 lık batarya kullan sen git experia da 1250 lik mi ne batarya kullan hiç olacak iş mi bu be bende 900 tl ye i9070 advance tavsiye ederim

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
2.el temiz bi lumia 920:yuru

anık

Üye
Galaxy Wonder öneririm

Kerim.

Kerim.

Üye
Tartismasiz galaxy nexus

TheMadness

TheMadness

Üye
Nexus veya S II

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder öneririm

zaten wonder var şimdi teli kendim için istemiyorum çok çok yakın bir arkadaşım için istiyorum ve wonder ileride fazla tercih edileceğinide düşünmiyorum yinede teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

htc rhyme
lg optimus l9
huawei acsend p1
motorola razr xt910
seç birini :)

- - - Eklendi - - -

lumia nın beklentileri karşılayacağını sanmam :)

arkadaşımla sürekli görüşüyorum o da galaxy nexus ve razr hd xt925 hangisini önerirsiniz ?

- - - Eklendi - - -

sII yi 1000 tl ye bulamam ki

- - - Eklendi - - -

2.el temiz bi lumia 920:yuru

lumia iyi hoş da uygulama yönünden oldukça sıkıntı çekersin dediler ve almışken 2. El almak istemiyorum

- - - Eklendi - - -

Tartismasiz galaxy nexus

1000 tl a bulursam onu alacağım yada motorola razr xt925

- - - Eklendi - - -

Pardon modeli yanlış yazmışım motorola razr maxx düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Bu arada hangi telefon daha iyi motorola razr maxx mı yoksa razr xt910 mu

uguro

uguro

Üye
Motorola razr XT910 lar daha sağlam diye biliyorum hatta telefon Su bile geçirmiyor :D Bir arkadaş alıcaktı onun için araştırmıştım sonra S3 mini almış dün :D
[h=1]Motorola RAZR Water Resistant Test[/h]
[video=youtube;mzQUoJ-sIaY]http://www.youtube.com/watch?v=mzQUoJ-sIaY[/video]

serif-23

serif-23

Üye
    Konu Sahibi
Motorola razr XT910 lar daha sağlam diye biliyorum hatta telefon Su bile geçirmiyor :D Bir arkadaş alıcaktı onun için araştırmıştım sonra S3 mini almış dün :D
[h=1]Motorola RAZR Water Resistant Test[/h]
[video=youtube;mzQUoJ-sIaY]http://www.youtube.com/watch?v=mzQUoJ-sIaY[/video]

bu bilgi için :tşk:

Samet.25

s3 mini al gec .d

uguro

uguro

Üye
Bencede S3 mini Şuan bahsettiğin fiyatlarda Alınabilecek en iyi telefon :oke: Ve bir diğer konuda Motorola telefonlarda güncelleme kısmında Sorun yaşıyor herkes güncellemerler 4-5 ay gecikmeli geliyor yada gelmiyormuş bunlara da dikkat et derim önemli...

Üst Alt