Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1000 tl civarında telefon tavsiye edebilir misiniz rom desteği iyi gpusu iyi şarjı iyi vb. olan tel
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m_kan
Üye
Konu Sahibi
1000 tl civarında telefon tavsiye edebilir misiniz rom desteği iyi gpusu iyi şarjı iyi vb. olan tel
1000 tl civarında telefon tavsiye edebilir misiniz rom desteği iyi gpusu iyi şarjı iyi vb. olan telefonlar
ConnorKenway
Üye
rom var mi bilmiyorum ama huawei ascend p1 s bakmani avsiye ederim
KinG Tornado
Üye
Galaxy s3 Mini Veya Htc Desire Modelleri
WhereIsMyMind
Üye
Arkadaşlar şimdi yeni konu açmıyayım , bu romu bana kısaca tanımlayacak arkadaş var mı ?
Firma guncelleme vermezse veya guncellemeyi begenmezsen veya kullandigin orjinal romu begenmezsen telefonun sistemini yeniliyosun.tabi rom destegi varsa.custom romlar stok romlardan cok daha iyidir bu arada
SkyLaBTR
Üye
S3 mini veya bulabilirsen galaxy s2 olabilir
m_kan
Üye
Konu Sahibi
s2 eskidi artık
osicik
Üye
tek kelimeyle s2 diyorum eskidi o diyorsan 1 yıl daha bekle 500-600 biriktir s3 al... çünkü önceliğim rom diyorsun..!!!!!
lordufuk
Üye
Sakın s3 mini alma ekranı berbat s2 al rahatla
S.E.C.R.E.T
Üye
1200 civarına S2 olabilir ancak daha fazla para ekleyemem diyorsan Galaxy S'de olabilir efsane telefon.