Tavsiye 1000 TL Civarı Oyun Telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

07smt07

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL Civarı Oyun Telefonu
Arkadaşlar merhaba.Elimdeki Symbian Belle Refresh(Nokia C6-01) beni oyun açısından bıktırdı.1000 TL civarı oyunlarda iyi performans veren bir telefon arıyorum.Marka farketmez,marka takıntım yok.Daha önce Huaweii Ascend P6 ve GM Discovery'ye baktım.Huaweii için oyun performansı kötü,kamerası da pek iyi değil ama ekranı güzel denmiş forumda.GM içinse garantisi sağlamlığı sıkıntı denmiş.Azıcık sağlam falan uzun ömürlü olsun,bana oyun oynatsın yeter..Oyun bağlamında fiyat-performans telefonu tavsiye edebilecek arkadaşlar beni memnun ederler.Teşekkürler.

NEXUS

Üye
Android İstiyorsan Nexus 4
Windows Phone istiyorsan nokia lumia 820

MaxipmaN

Üye
nexus4ü sevmediğimden lumia 820 olabilir 800civarına bulunabilir fakat adreno 225 oyunlarda nasıl bilmiyorum

Hasand.

Üye
aynen ikinciel lg g2 al secım senın bence oyun cAnAvARI

NEXUS

Üye
Sadece Oyun için aldığını görmemişim kusura bakma eğer sadece oyun için alıyorsan nexus 4.

En iyi tercih olacaktır nexus 4.

Tepkiler: .NeXuS.
700 tl civarına Lumia 920 bulabilirsin 2.el

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ya da lumia 1320 olabilir 6 inç ekranla ne oyun oynanır biliyon mu fiyatı 999 mu neydi sıfırı

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Oyun olarak baktığımızda android daha zengin.

Tepkiler: Silinen Üye 737108 ve .NeXuS.

Invoke

Üye
Nexus 5/4.

Tepkiler: .NeXuS.
1. Oyun istiyorsan telefon işletim sistemi ANDROİD olmalı
2. Samsung Galaxy S5 performansı çok iyi diyorlar yani Samsung Galaxy S5

(ಠ≥ಠ)

Tepkiler: Kingmortall

4un6si

Üye
ben z10 alıp ona apk yükleyeceğim , oyunlarda oldukça başarılı videoları da burda :

NEXUS

Üye
ben z10 alıp ona apk yükleyeceğim , oyunlarda oldukça başarılı videoları da burda :
apk android'e yüklenebiliyor.
z10 blackberry os kullanıyor , z10'a apk yükleyemessin , ve oyun oynuyacaksan zaten z10 baştan ele. , zaten z10 pek iyi bir cihaz değişl kesinlikle alma marketi desen çok kötü zaten.

apk android'e yüklenebiliyor.
z10 blackberry os kullanıyor , z10'a apk yükleyemessin , ve oyun oynuyacaksan zaten z10 baştan ele. , zaten z10 pek iyi bir cihaz değişl kesinlikle alma marketi desen çok kötü zaten.
Blackberyy os apk destekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...