İstek 1000 Tl Bütçe Kararsız Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
1000 Tl Bütçe Kararsız Kaldım
arkadaşlar 1000 tl bütçem var 4 telefon arasında kaldım. sizce hangisi
1-Xperia sp
2-lg optimus g
3-nexus 4
4-lumia 920
bunlar dışında bildiğiniz başka varsa onlarıda söyleyin

Kerim.

Kerim.

Üye
İkinci el note2

Invoke

Invoke

Üye
Optimus G

kemal_527

kemal_527

Üye
Kullanım amacına göre değişir. Benim düşüncem tüm özelliklerini kullanmayacaksan bir telefona o kadar para verme. Huawei U8850 Vision gibi bir telefonun işini göreceğini düşünüyorum. 700 TL cebinde kalsın. :maxicep:

mehmettech

mehmettech

Üye
Sadece bunlarsa note 2

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
afedersiniz nasıl kullanacagımı yazmamışım. mesaj çok kullanırım whatsapp özellikle. kamerası ve ekranı da önemli benim için. oyun tüm androidlerde yeteri kadar var zaten. optimus g2 düşünüyorum ama o fazla gelirse diye alternatif arıyorum

Lohengram

Lohengram

Üye
LG G,300 TL daha koy G2 al bence.

mehmettech

mehmettech

Üye
2.El düşünüyormusun ?? g2nin 2.eli 1200-1300gibibazıları odaklama sorunu var diyo biraz önce googleın kamera için bir yazılım geliştirmeye başladığını okudum tüm androidlere sunar herhalde

Lohengram

Lohengram

Üye
2.El düşünüyormusun ?? g2nin 2.eli 1200-1300gibibazıları odaklama sorunu var diyo biraz önce googleın kamera için bir yazılım geliştirmeye başladığını okudum tüm androidlere sunar herhalde
Sıfırı 1300'e bile var.

Invoke

Invoke

Üye
afedersiniz nasıl kullanacagımı yazmamışım. mesaj çok kullanırım whatsapp özellikle. kamerası ve ekranı da önemli benim için. oyun tüm androidlerde yeteri kadar var zaten. optimus g2 düşünüyorum ama o fazla gelirse diye alternatif arıyorum

O zaman G2 alternatifte Note 2 ya da Optimus G...

G2'nin kamerası gayet iyi aslında ben odaklama sorunu görmedim şuana dek, varsa da güncelleme ile düzeltilebilir..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
sıfırı 1300 e var g2 nin 16 gb olmadı note 2 alırım inşallah çok sagolun arkadaşlar

Üst Alt