Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstek1000 Tl Bütçe Kararsız Kaldım
Sponsorlu Bağlantılar
FastBreaker
Üye
Konu Sahibi
1000 Tl Bütçe Kararsız Kaldım
arkadaşlar 1000 tl bütçem var 4 telefon arasında kaldım. sizce hangisi
1-Xperia sp
2-lg optimus g
3-nexus 4
4-lumia 920
bunlar dışında bildiğiniz başka varsa onlarıda söyleyin
Kerim.
Üye
İkinci el note2
Invoke
Üye
Optimus G
kemal_527
Üye
Kullanım amacına göre değişir. Benim düşüncem tüm özelliklerini kullanmayacaksan bir telefona o kadar para verme. Huawei U8850 Vision gibi bir telefonun işini göreceğini düşünüyorum. 700 TL cebinde kalsın.
mehmettech
Üye
Sadece bunlarsa note 2
FastBreaker
Üye
Konu Sahibi
afedersiniz nasıl kullanacagımı yazmamışım. mesaj çok kullanırım whatsapp özellikle. kamerası ve ekranı da önemli benim için. oyun tüm androidlerde yeteri kadar var zaten. optimus g2 düşünüyorum ama o fazla gelirse diye alternatif arıyorum
Lohengram
Üye
LG G,300 TL daha koy G2 al bence.
mehmettech
Üye
2.El düşünüyormusun ?? g2nin 2.eli 1200-1300gibibazıları odaklama sorunu var diyo biraz önce googleın kamera için bir yazılım geliştirmeye başladığını okudum tüm androidlere sunar herhalde
2.El düşünüyormusun ?? g2nin 2.eli 1200-1300gibibazıları odaklama sorunu var diyo biraz önce googleın kamera için bir yazılım geliştirmeye başladığını okudum tüm androidlere sunar herhalde
afedersiniz nasıl kullanacagımı yazmamışım. mesaj çok kullanırım whatsapp özellikle. kamerası ve ekranı da önemli benim için. oyun tüm androidlerde yeteri kadar var zaten. optimus g2 düşünüyorum ama o fazla gelirse diye alternatif arıyorum