lolaman
Üye
-
Konu Sahibi
-
S4 neden?Nedeniyle yazarsanız sevinirim.Birde öyle paralel ithalat bilmem nereden bilmem ne kampanyası falan yapmayın gidip Teknosa,Bimeks,Gold vb. bir teknoloji marketinden alacağız.S4 Alabilirsin
Neden s4 samsung bana göre gelişmiş bir firma plastik de olsa iyi telefonlar üretiyor pişman olmazsınız ben grand 2 kullanıyorum 1050 tlye aldımS4 neden?Nedeniyle yazarsanız sevinirim.Birde öyle paralel ithalat bilmem nereden bilmem ne kampanyası falan yapmayın gidip Teknosa,Bimeks,Gold vb. bir teknoloji marketinden alacağız.
Firma benim için önemli değil.Deli gibi oyun oynatacak bir cihaz değil s4 arkadaşımda var çoğu oyunu kasıyor.Discovery-T50 si olan arkadaşlarım daha rahat oyun oynuyor.Neden s4 samsung bana göre gelişmiş bir firma plastik de olsa iyi telefonlar üretiyor pişman olmazsınız ben grand 2 kullanıyorum 1050 tlye aldım
1000 tl altı nerede var?lg g2 olabilir isterseniz
1000 tl altı nerede var?
1100 altı hatta
Ben de önerecektim ama teknoloji mağazasından alacakmış arkadaş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İncelemesini izlemiştim ama birkaç olumsuz yorum yapılmıştı , ben de telefon alacağım sıralar vazgeçmiştim bu cihazdan. Yanlış hatırlamıyorsam da 64 bit işlemciye sahipti.Huawei g7 lolipopla uçacak bir cihaz. Snapdragon 410 un uyumsuzluğu var sadece şu an her oyunu orta grafikte sorunsuz oynar onun dişinda böyle malzeme kalitesi kamera ekran ve en önemlisi 3000mah pil yok kesinlikle g7
Teknoloji marketlerinden 0 olarak alacağız.1000 tl ye ikinci el s4,lg g2 alabilrisin
S4 : 1.6 ve 1.4 ghz 4+4 işlemciye sahip 2gb ram 16 gb dahili hafıza 64 gb artıtılabilir 1080p ekran çözünürlüğü 13 megapiksel arka kamera iyi teldir sorunu şu oyun oynarken aşırı ısınması
Lg g2 :
2 GB Ram, dört çekirdekli 2.26 GHz SnapDragon 800 işlemci ve Adreno 330
hafıza kartı yok ve ekrana yandan bakınca azcık bozuyor
Karar senin
bu sert tavrını sürdürürsen yardımcı olmak istemez ki kimse. Biraz sakin.Teknoloji marketlerinden 0 olarak alacağız.
Sert bir tavır koymuyorum ki imla kurallarına uyuyorumbu sert tavrını sürdürürsen yardımcı olmak istemez ki kimse. Biraz sakin.
199 dolar vergisiz 1000 tl yi geçer mi diyorsunuz vergilerle vb.Asus zenfone 2 rahat 1000 üstü gelecektir ve kardeşinin 5 inç ğstü istememesi işi bozuyor.Galaxy s3 tercih edilebilir.General Mobile firmasıda tercih edilebilir.Karar size kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?