Telefon Tavsiyesi 1000 TL altı akıllı telefon

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL altı akıllı telefon
Kardeşime 1000 tl altı bir akıllı telefon alacağız deli gibi oyun oynar müzik dinler günde 4-5 resim çeker.Bu özelliklere göre telefon önerisi istiyorum.maksimum ama maksimum 1100 olur 200 daha koy bunu al falan demeyin zaten ona 1100 liralık şey yeter.Böyle bir sürü konu var araştırın falan da demeyin her dakika yeni cihaz çıkıyor hangisine bakacağımızı şaşırıyoruz zaten 1000 tl civarı çok cihaz var.Şimdiden teşekkürler.

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
S4 neden?Nedeniyle yazarsanız sevinirim.Birde öyle paralel ithalat bilmem nereden bilmem ne kampanyası falan yapmayın gidip Teknosa,Bimeks,Gold vb. bir teknoloji marketinden alacağız.

S4 neden?Nedeniyle yazarsanız sevinirim.Birde öyle paralel ithalat bilmem nereden bilmem ne kampanyası falan yapmayın gidip Teknosa,Bimeks,Gold vb. bir teknoloji marketinden alacağız.
Neden s4 samsung bana göre gelişmiş bir firma plastik de olsa iyi telefonlar üretiyor pişman olmazsınız ben grand 2 kullanıyorum 1050 tlye aldım

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Neden s4 samsung bana göre gelişmiş bir firma plastik de olsa iyi telefonlar üretiyor pişman olmazsınız ben grand 2 kullanıyorum 1050 tlye aldım
Firma benim için önemli değil.Deli gibi oyun oynatacak bir cihaz değil s4 arkadaşımda var çoğu oyunu kasıyor.Discovery-T50 si olan arkadaşlarım daha rahat oyun oynuyor.

Donma olayı evet arada olur oyun performansı iyi olan bir telefon bilmiyorum

LimePie

Üye
lg g2 olabilir isterseniz

Huawei g7 lolipopla uçacak bir cihaz. Snapdragon 410 un uyumsuzluğu var sadece şu an her oyunu orta grafikte sorunsuz oynar onun dişinda böyle malzeme kalitesi kamera ekran ve en önemlisi 3000mah pil yok kesinlikle g7

Ben de önerecektim ama teknoloji mağazasından alacakmış arkadaş.
Huawei g7 lolipopla uçacak bir cihaz. Snapdragon 410 un uyumsuzluğu var sadece şu an her oyunu orta grafikte sorunsuz oynar onun dişinda böyle malzeme kalitesi kamera ekran ve en önemlisi 3000mah pil yok kesinlikle g7
İncelemesini izlemiştim ama birkaç olumsuz yorum yapılmıştı , ben de telefon alacağım sıralar vazgeçmiştim bu cihazdan. Yanlış hatırlamıyorsam da 64 bit işlemciye sahipti.

Son düzenleme:
Tepkiler: muhammettvurucu

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada ekranının 5 inç den büyük olmasını istemiyormuş

zalim-53

Üye
1000 tl ye ikinci el s4,lg g2 alabilrisin

S4 : 1.6 ve 1.4 ghz 4+4 işlemciye sahip 2gb ram 16 gb dahili hafıza 64 gb artıtılabilir 1080p ekran çözünürlüğü 13 megapiksel arka kamera iyi teldir sorunu şu oyun oynarken aşırı ısınması

Lg g2 :
2 GB Ram, dört çekirdekli 2.26 GHz SnapDragon 800 işlemci ve Adreno 330
hafıza kartı yok ve ekrana yandan bakınca azcık bozuyor

Karar senin

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Teknoloji marketlerinden 0 olarak alacağız.

csbaz

Üye
Discovery 2 1000 in altında.Tüm teknoloji marketlerinde bulabilirsin.Oyun parfonmansı gayet yüksektir.

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
bu sert tavrını sürdürürsen yardımcı olmak istemez ki kimse. Biraz sakin.
Sert bir tavır koymuyorum ki imla kurallarına uyuyorum
Bu çocuk huawei ascend g7 yi kullanabilir mi acaba 5.5 büyük istemiyo ama aralarında en iyisi o gibi görünüyor.Birde Asus Zenfone 2 yi beklesek fiyatı ne olur acaba.Birde ascend g7 nin ppi değeri çok düşük ekranı kötü gibi geldi bana

Tepkiler: ByKatre

csbaz

Üye
Asus zenfone 2 rahat 1000 üstü gelecektir ve kardeşinin 5 inç ğstü istememesi işi bozuyor.Galaxy s3 tercih edilebilir.General Mobile firmasıda tercih edilebilir.Karar size kalmış.

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Asus zenfone 2 rahat 1000 üstü gelecektir ve kardeşinin 5 inç ğstü istememesi işi bozuyor.Galaxy s3 tercih edilebilir.General Mobile firmasıda tercih edilebilir.Karar size kalmış.
199 dolar vergisiz 1000 tl yi geçer mi diyorsunuz vergilerle vb.

csbaz

Üye
Vergisiz geçmez ama teknoloji mağazalarında vergileriyle satılıyor. 200 dolar türkiyeye göra tahminen 400 üstü yatar ayriyetten vergiler biner üstüne 1000 i rahat geçer.