Bir depozito param var gelecek 550 lira kadar adam yatıracak babamlarda istemeyecek anca o zaman alırım z2Evet stokta yok. hemen tükeniyor çünkü geldiği zaman hemen almak lazım
Para varsa zaten z2 almalısın g2 falan boşver

Hacı 1000 lira gibi bi fiyat istediğine göre ithalatçı garantili mi alacaksın? Öyleyse bizdeuygun sitesini öneririm ben oradan aldım. Gürültü engelleyici kulaklıkta çıktı.
Ben arayıp sormuştum. Bana Mart'ın sonlarına doğru geleceğini söylemişlerdi. Bazı yerlerde Haziran yazıyor.Hoşbulduk.Evet benimde kafam z2 ye daha çok yattı.G3 2K ekranda zorlanıyormuş.Zenfone 2 nin Türkiye'ye geliş tarihini biliyor musunuz acaba?
1350 liraya.Sen kaça aldın hacı?
Cihaz daha Türkiye'de yok diye biliyorum, sadece internetten satışı var diye biliyorum.Meizu Mx4
Türkiye de var net üzerinden satılıyor digital market üzerindenCihaz daha Türkiye'de yok diye biliyorum, sadece internetten satışı var diye biliyorum.
Güvenilir mi peki, garanti durunu nasıl ?Türkiye de var net üzerinden satılıyor digital market üzerinden
Biz ezelden apple fanıyız ama android kullanıyorum ve öneriyorum
Nexus 5 alırsan güncelleme alırsın G2 alırsan daha iyi bir ekran ve daha iyi bir kamera alırsın.![]()
Elma armut demeden direkt sorayım.!
TELEFONU KULLANIM AMACINIZ NEDİR
Oyun? İnternet? Sosyal medya? Pil ömrü? Kamera? Güncelleme desteği? Kriterlerinizi belirlerseniz arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler.
Yoksa herkes fanı olduğu telefonu al diye diretir.![]()