Tavsiye 1000 Lira civarında akıllı telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
1000 Lira civarında akıllı telefon önerisi
arkadaşlar 1000 lira civarında akıllı telefon önerilerinizi alabilir miyim? s3 mini kullanıcısıyım ve samsung düşünmüyorum. asus zenfone-lg-sony 'leri kullanmış olup tecrübesiyle bir yorum yapacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. iyi forumlar

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Henüz satış yok ama, zenfone 2 almayı düşündüğüm için, fiyat ve performans açısından en iyi olabileceğini düşünüyorum, resmi açıklama da geldi, şu anki zenfone 6 dan daha uygun olacağı konusunda, haziranda türkiyede, tam note4 alacak iken duyup vazgeçtim, üzülürdüm ,

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
iyi hoş da hazirana kadar ne yapacagım :) yorumun için teşekkürler. az önce gm discovery'lere baktım

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Gm kullanan arkadaşlar var, hiç memnun değiller,ancak zevkler tartışılmaz, bende şuan S3 kullanıyorum cyanogenmod olmasa inan ele alınacak telefon değil, ama bu rom ile gayet hızlı ve takılmadan kullanabiliyorum, yoksa bu cihaz da çekilmez,

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
yok bilgisayar ve telefon olarak son 5 yıldır samsung kullanıyorum ve artık hoşuma gitmiyor bundan sonra düşünmek istemiyorum samsung. lg g2 hakkında falan bi fikri olan var mı?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Her açıdan iyi bir cihazdır ekran kamera, özellikle ekran çerçevesinin daha küçük olması çok hoş bir görüntü katmış cihaza, sana iyi seçimler, kolay gelsin,

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5. :D

98farom98

98farom98

Üye
Nexus 5 yada zenfone 6 olabilir , general mobile discovery 2+ da olabilir çift simkartlı olan değil :)

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
    Konu Sahibi
Lg g2

spacekiller

spacekiller

Üye
Zenfone 2 bekle

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 Nexus 5 WP istiyosan 925 alabilirsin o fiyata

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Zenfone 2 Almalısın Kesinlikle

enes-1907

enes-1907

Üye
Arkadaslar 1000 tl ye telefon önerebilirmisiniz.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Sadece telefon önerir misiniz diyeceğinize keşke bir telefondan beklentinizi, büyüklüğü, oyun oynayıp oynamayacağınızı vs. yazsaydınız.

caps6

caps6

Üye
g2,nexus5,galaxy s4

enes-1907

enes-1907

Üye
Telefonu kardeşime alacagım oda foto çeker oyun oynar yani kısacası herseyi yapar :)
Asus zenfone 5 düşünüyordum ama sizden gelecek önerilere bakmak istedim.
Telefonu netten gittigidiyordan alınca paralel ithalat ucuz oluyor yani 1400 tl lik telefon önerseniz bile ben onu netten 1000 tl ye bulabilirim diye düşünüyorum

furkankaya559758

Üye
Zenfone 2'yi bekleyemem diyorsan LG G2 almanı öneririm.

Üst Alt