1000 kere ASLAN!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
1000 kere ASLAN!

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Bursaspor kozlarını paylaştı.

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma sarı-kırmızılıların 3-2'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Galatasaray ligdeki 1000. dalibiyetini almış oldu

Karşılaşmada ilk golü 24. dakikada Umut Bulut attı. 51. dakikada skora eşitliği getiren Musa Çağıran, dakikalar 72'yi gösterdiğinde topu kendi ağlarına yolladı. 79. dakikada sahneye Burak Yılmaz çıkarken; 84'te Ömer Erdoğan skoru belirledi.

Bu sonucun ardından sarı-kırmızılar puanını 7'ye yükseltti.

Ligin gelecek haftasında Galatasaray deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olurken, Bursaspor ise evinde Karabükspor ile mücadele edecek.

DANY SAHADA


Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Galatasaray, Bursaspor'u konuk ederken son yapılan Beşiktaş derbisinin kadrosu büyük ölçüde korunurken, sadece sakatlanan Ujfalusi'nin yerine Dany görevlendirildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş derbisinde sahaya sürdüğü kadroyu büyük ölçüde korudu ve yalnızca hafta içi antrenmanda çapraz bağları kopan ve 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ujfalusi'nin yerine Kamerunlu savunma oyuncusu Dany'yi ilk 11'e aldı.

Sarı-kırmızılı ekibin ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile yaptığı maçta da ilk 11'de yer alan Dany, Beşiktaş karşısında yedek soyunduktan sonra Bursaspor mücadelesinde takıma geri döndü.

Galatasaray'da Tomas Ujfalusi'nin yanı sıra TFF Süper Kupa mücadelesinin hakemi Cüneyt Çakır'a müdahalesi nedeniyle 11 maç ceza alan Engin Baytar da takımdaki yerini alamayan bir diğer isim oldu.

BURAK YILMAZ YİNE YEDEK


Geride kalan sezonu Trabzonspor formasıyla gol kralı olarak tamamlayan ve sarı-kırmızılı ekibin kadrosuna kattığı Burak Yılmaz, Bursaspor'a karşı yedekler arasında yer aldı.

Geçen sezondan kalan kırmızı kart cezası nedeniyle TFF Süper Kupa'daki Fenerbahçe ile ligin ilk haftasındaki Kasımpaşa maçlarında kadroya giremeyen Burak Yılmaz, Beşiktaş mücadelesinde ise yedek soyunmuş ve oyuna sonradan dahil olmuştu.

Teknik direktör Terim, forvette Elmander-Umut Bulut ikilisini bozmayarak, Bursaspor maçında Burak'a yedekler arasında yer verdi.

UMUT BOŞ DURMUYOR

Seyircisi önünde 3 puan almak isteyen Galatasaray karşılaşmaya çok hızlı başladı. İlk dakikalardan itibaren golü arayan sarı-kırmızılı ekibin çabası 24. dakikada yerini buldu.

Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruşta Hakan Aslantaş topa ters dokununca arka direkte Umut Bulut kendisini gösterdi. Kale çizgisi üzerinde topa vuran Umut fileleri havalandırdı.

SON ANDA CARSON

Golün ardından baskısını bir an olsun azaltmayan Galatasaray, ilk yarının son dakikalarında mutlak bir golden oldu. Emmanuel Eboue'nin sağ kanattan yaptığı ortada Umut topu tamamladı ancak kaleci Scott Carson harika bir refleks gösterdi. Soyunma odasına 1-0'lık üstünlüğümüzle gidildi.

ESKİ ASLAN ATTI


Galatasaray'ın Bursaspor'a gönderdiği Musa Çağıran, şans bulduğu mücadelede sarı-kırmızılı ağlara bir gol bıraktı. Galatasaray'ın 2. golü aradığı anda sahneye çıkan Musa, 51'de skora eşitliği getirmiş oldu.

Pablo Martin Batalla'nın kullandığı serbest vuruşa ceza alanı önünde dokunan Musa'nın bu golünden sonra oyun daha da hızlandı.

ELMANDER ÇIKTI

Teknik direktör Fatih Terim İsveçli golcü Johan Elmander'i 56. dakikada oyundan alırken Burak Yılmaz'ı saha sürerek karşılaşmadaki ilk hamlesini gerçekleştirdi. Terim bu değişikliğin hemen ardından Emre Çolak'ın yerine de Nordin Amrabat'ı sahaya sürdü.

AMRABAT'IN İSYANI GOLÜ GETİRDİ

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Nordin Amrabat hırsıyla dikkat çekti. Takım arkadaşlarına sık sık uyarılarda bulunan Nordin Amrabat, sarı-kırmızılıların attığı 2. golün yaratıcısı oldu.

Ceza sahası içinde çektiği şutta direği geçemeyen Amrabat'ın topuna Musa Çağıran dokundu ve 72. dakikada topu kendi ağlarına yolladı.

BURAK YILMAZ GOLLE SELAMLADI

Sarı-kırmızılı ekibimizde Burak Yılmaz ilk golüne Bursaspor maçında ulaştı. Yeşil-beyazlı ekibin savunmada yaptığı anlaşmazlıkta top Amrabat'ın önünde kaldı. Faslı futbolcu Burak'a 'al da at' derken A Milli oyuncu topu fileleri gönderdi.

Galatasaray taraftarı Burak için destek pankartları hazırladı. Başarılı futbolcu da yapılan jeste golle cevap verdi.

ÖMER ATTI; AMRABAT KAÇIRDI

Son dakikalar adeta nefes kesti. Bursaspor'da Ömer Erdoğan arka direkte attığı golle skoru 3-2'ye getirdi. Hemen ardından Amrabat, kaleci Carson'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa dokunamadı. Mücadele bu skorla bitti...
 


hidayet02

hidayet02

Üye
İşte Olduğum Nedeniyle Maçı İzleyemedim. TFF'nin Radyolardan 2.5 Milyon Tl İstemesi Nedeniyle Maç Yayını Radyolarda da Yoktu. Ntvspor Radyo'da Dakika Skor Programında Az Buçuk Maçı Anlattılar.

Terim'in Bu Defansa Acil Çözüm Bulması Lazım. Çok Kolay Gol Yiyoruz...

Umut Boş Geçmiyor. Sanırım Umut Bir Sakatlık Yaşamasa Bu Sezon 20 Golden Fazla Atar.

Burak Özgüven Tazeledi.

Ambarat İyi Oynasada Sahada Arkadaşıyla Tartışması Gözümde Küçülttü Kendisini. Terim Kulağını Çekecektir.

1000'inci Galibiyetimiz Hayırlı Olsun.

Şimdilik Mutlu ve Umutluyum.
 
jackalmami

jackalmami

Üye
türkiye'de bir şey olmaz ama avrupa için defansa çözüm şart.
 
ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Galibiyetimiz hayırlı olsun :yuru
 

osicik

Üye
hep bir fazla atalımda sorun yok :)
 
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
GALATASARAYYYYYYYYYY... bu takım mükemmelllll yaaa :D
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
kolay gol yiyoruz defansa bi ayar şart veya daş gibi bi stoper
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Galatasaray in oynamasına gerek yoktu ki ...
Bursaspor lu oyuncular kendi kalelerine çalıştı ...:)

Müthiş şanslı bir galibiyet ...
 

osicik

Üye
Galatasaray in oynamasına gerek yoktu ki ...
Bursaspor lu oyuncular kendi kalelerine çalıştı ...:)

Müthiş şanslı bir galibiyet ...
kendi kalesine atmadı atmak zorunda kaldı o derece bunalttık eee kadro sağlam rakip korkuyor...
 
Mert

Mert

Üye
Burak Yılmaz susun işareti yaptı, biz de sustuk
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Futbolda Her Zaman Olan Şeyler Bunlar. Beşiktaş Maçındada Melo Atmıştı Kendi Kalesine:)
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
tam mücadelemiz bu değil yarım oynuyoruz bide tam mücadele etsek fark atarız heralde
 
esokmen

esokmen

Üye
Kadro çok geniş özellikle en önemli yer forvet :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt