''100 Yıllık Bir Aranın Ardından ''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
''100 Yıllık Bir Aranın Ardından ''
Doğu topraklarının en kudretli milleti olan Türkler I.Dünya savaşı sonucunda 1.300.000 şehit vermişti. Resmi olmayan rakamlara göre 1.600.000 asker kaybolmuştu . Bu Türklerin toplam 2.900.000 kişi olduğunu gösteriyordu .

Savaşların ardından İmparatorluğun son demlerinde Yahudiler,Ermeniler ve Rumlar Anadolu'nun en zengin kavimleri haline geldiler. I.Dünya savaşı'nın ardından Avrupa'dan Türkiye'ye 185bin yahudi göç etti. Şark topraklarından sürgüne mahkum edilen Ermeniler ise kimliklerini gizlediler ...

Ve 1923 ...

Türkiye Cumhuriyeti kuruldu .

1927'de ilk nüfus sayımı yapıldığında Türkiye sadece 13 milyondu . Bu nüfusun yaklaşık 1 milyonu gayrimüslimdi. Tahsilli ve zengindiler .

Yaşanan süreçte birçokları kimliklerini gizlediler , köylerinin isimlerini değiştirdiler ve çocuklarına Türk isimleri verdiler.

Her zaman Türkiye'nin en önemli yerlerinde oldular , kritik görevlere getirildiler ... Ülkenin en güzel yaşam alanları onlara tahsis edildi . Kendilerini en büyük Atatürkçüler olarak tanıttılar . Zira bu sayede kuralları hep onlar koydu .

Onlara göre Anadolu insanı tahsil sahibi olmamalı ve asla zenginleşmemeliydi . Bu hareketin bir ayağı da başörtüsünü engelleyerek Anadolunun muhafazakar insanlarına eğitim hakkını kapatmaktı . Bu konuda Medyada'ki güçlerini sonuna kadar kullandılar . Bu ülkeyi düşmanlardan koruyacak olan orduya irtica adı altında İslam düşmanlığı yaptırdılar .

Türk-Kürt , Alevi-Sünni ayrımcılığını körükleyerek ülkenin bütün enerjisinin kend içinde harcanmasını sağladılar ... Anadolu insanına ikinci sınıf kendilerine ise '' Beyaz Türk '' dediler . Namaz kılan , oruç tutan , eşleri kapalı bu ülkenin çocukları olan binlerce subayı ordudan ihraç ettiler .

En önemli askeri ihaleleri İsrail'e verdiler ....

Yaklaşık 80 yıllık bir sürecin sonunda cumhuriyet tarihinde emsali görülmemiş bir halk desteğiyle başbakan olan R.Tayyip Erdoğan yüzyıllık bu oluşumların bertaraf edilmesi için büyük bir harekat başlattı . İsrail'in kabusu Hakan Fidan MİT'in başına getirildi .

İstihbarat kaynakları ordunun üst düzey komutanlarının neredeyse hepsinin Yahudi olduğunu doğruladı .

Org. İlker Başbuğ
Tümgeneral Atilla Gürdere


Masonluğa kabul edilen 424.sıradaki Mehmet Haberal CHP'den aday gösterildi . Balyoz davası 321 adet mason derneği tarafından desteklendi . Sinan Aygün , Süleyman Demirel ve Bedrettin Dalan'ın mason oldukları belgelerle kanıtlandı .

-----------------------------------------------------------------------------

''100 yıllık bir aranın ardından Türk toprakları yeniden düşmandan arındırılıyor . Bu harekatı durdurmak imkansız . '' /
Ernst Uhrlau - Alman İstihbarat Başkanı

'' Türk ordusu yakın bir zamanda Anadolu çocuklarının hakimiyetinde olacak . İşte o zaman şahin bir Türkiye ile yüzleşmek zorundayız '' /
CIA

SON SÖZ

Şimdi anlıyor musunuz neden Türkiye'de bu zamana kadar terör bitmiyor ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Anlıyorum kardeşim hem de çok iyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt