100 Mb internet Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
internetvepara

internetvepara

Üye
    Konu Sahibi
100 Mb internet Paketi
Arkadaşlar Elimde 7 Ad. 100 MB internet Paketi bulunmaktadır.

İster Paypal ödemesi ile isterseniz web sitemde konu açarak satın alabilirsiniz.

Kullanmaya başlayanlar buraya memnuniyet ve güven için yorum yaparsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: galata-05

eyup007

eyup007

Üye
Kaça satmaktasın kardeş

harock

harock

Üye
Ben kullanıyorm güvenli bir arkadaştır ben kefilim

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Fiyat ne kadar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Dikkatli olun!

messi_15

messi_15

Üye
Bu 100Mb olayi nasil oluyor

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben cebine 5 tl ödeyerek alabilirim. Bana numaranı özel mesaj at

internetvepara

internetvepara

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuda paypal yada post yazıo

--------------- Ekleme ---------------

paypal ile 3 $

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ben de alabilirim ama nereden iletişime geçebileceğimi anlayamadım.

aekayhan

aekayhan

Üye
çünkü ceza almıştım görende 15 üyelik açtımda 15 kez konu açtım sanar abartma. bu üyeliğim ceza almıstı 1 ay. Bide amacın ne yorumlarımı oku herkes teşekkür edio başka konularda alan kullananlar var. Gerek yok bu tür şeylere seninde görevin bu tür konularımı kovalamak ysr86

ysr86

ysr86

Üye
çünkü ceza almıştım görende 15 üyelik açtımda 15 kez konu açtım sanar abartma. bu üyeliğim ceza almıstı 1 ay. Bide amacın ne yorumlarımı oku herkes teşekkür edio başka konularda alan kullananlar var. Gerek yok bu tür şeylere seninde görevin bu tür konularımı kovalamak ysr86
Görev edindiğim yok koskoca bir saçmalığı yazdım o kadar. Kimsenin seninle alışveriş yapıp teşekkür ettiği yok. Başka üyeliklerle teşekkür ediyosan kendine ki onada rastladık o ayrı. Bölüm modöratörü boşuna dikkatli olun dememiş.

aekayhan

aekayhan

Üye
Tmm sensin büyüksün ağasın kralsın padişahsın oldumu koçum

evet moderatör uyarı vermiş haklısın ama nie uyarı almısım acaba. internet paketlerini vermediğimden mi başka bişeden mi. Bilip bilmediğin yere bu adamı hrer yerde görüom deme 2 üyeliğim var biri internet ve para biri aekayhan laf cambazlığı yapma millete bak harock bak karahasan ki karahasan moderatör o da beni iyi tanır. Gerçekliğimi yansıtan insanlar onlar beni onlara sor bidahada abuk subuk yorum yapma

Allah için dinime söven müslüman olsa. Senin konuların nie silinio acaba ysr86. Gerek varmı yaptıgın terbiyesizliğe. Yalandan yere insanları şüpelendirme. Ben 2007 yılından beri bu forumu kullanıom hiç bi sahtekarlığım olmadı olamazda. Sadece bi paylaşım yaptım hotfile linki die ceza aldım ve mesajlarım teşekkürlerim sıfırlandı. O yüzden boş kova doldurma burda

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok... Arkadaş güvenilirdir güvenebilirsiniz..

alixkandemir

Üye
1 günlük limitsiz 5liraya alırım daha karlı

ysr86

ysr86

Üye
Tmm sensin büyüksün ağasın kralsın padişahsın oldumu koçum

Allah için dinime söven müslüman olsa. Senin konuların nie silinio acaba ysr86. Gerek varmı yaptıgın terbiyesizliğe. Yalandan yere insanları şüpelendirme. Ben 2007 yılından beri bu forumu kullanıom hiç bi sahtekarlığım olmadı olamazda. Sadece bi paylaşım yaptım hotfile linki die ceza aldım ve mesajlarım teşekkürlerim sıfırlandı. O yüzden boş kova doldurma burda
Adam gibi konuş üç kağıtcı babanın oğlu yok karşında. Ne o koçum falan. Üç kağıtcı dedim evet öylesin, ne dememi bekliyodun kendi konusuna teşekkür etmek için yeni üyelik açana ne denir başka. Aynı zamanda yalancının önde gidenisin. Ne zaman konum silinmiş benim yalancı herif.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Konu dışına çıkıldığı için konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt