100 mb internet paketi hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
100 mb internet paketi hakkında soru
Öncelikle merhabalar.Arkadaşlar Telefonum c6*01.100 mb'lik internet paketi almayı düşünüyorum.Bu paketle yapıcaklarım çoğunluklu olarak msn,facebook ve twitter üçlüsü olacak.Sizce 100 mb yeter mi ve ne kadar götürür beni ? Boşuna gitmesin 5 tl :D

TheCower

TheCower

Üye
5 gün gidersin.

groupertekin

Üye
    Konu Sahibi
5 gün çok azmış yaw :hmmm

MezraL123

MezraL123

Üye
Normalde fazla tutmuyo internette gezinme şahsen aveanın 1 gb paketini kullanıyorum çok rahat yetiyo artıyo bile. Ama işin içine resim video vs şeyler girince yetmeyebiliyo. Hele ki facebook'a fln giriceksen 100 mb yetmez. Ama vodafone cepnet vardı bi zamanlar 8 tlye sınırsızdı. Hala devam ediyo bildiğim kadarıyla. Bi dene bence..

61semih

61semih

Üye
Normalde fazla tutmuyo internette gezinme şahsen aveanın 1 gb paketini kullanıyorum çok rahat yetiyo artıyo bile. Ama işin içine resim video vs şeyler girince yetmeyebiliyo. Hele ki facebook'a fln giriceksen 100 mb yetmez. Ama vodafone cepnet vardı bi zamanlar 8 tlye sınırsızdı. Hala devam ediyo bildiğim kadarıyla. Bi dene bence..
etmıyor bende edıyor zannedıyordum hatta sırf bu yuzden vodafona gecmeyı bıle dusunuyordum ama oda artık kotalı tarıfelerı var.
100mb yetmez benden soylemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt