) sanırım ondanİyi düşünmüşsün.ingilizce de 'con' aleyhte demek. sen bılgısayar olsaydın kendı aleyhınde bır dosya acarmıydın) sanırım ondan
--------------- Ekleme ---------------
my dream bu arada yenı gözüme carptı oradakı ımzan mı artık ıletın mı o kadar bılmıyorum gercekten etkıleyıcı sen yazmıssan bravo guzel anlatmıssız baskasından alıntıysa yıne helal olsun güzel söz şimdi ben de onu face de iletım olarak yazmayı dusunuyorum ızın var mı acele yazarsan sevınırım![]()

ilk olarak başlata tıklıyoruz.
Sonrasında çalıştıra.
cmd yazıp enterliyoruz.
md \\.\\c:\con
kodunu yazdıktan sonra birdaha enterlıyoruz.
Sonrasında c:\ içine girin ve görün. con klasörü oluşmuş![]()

bu klasörü açmamasının sebebi Bunlar işletim sistemi tarafından kullanan dosyalar olduğundan dolayı açamassınız aradaslar hepinizin haberi olsun™ мγdяєaм;1526334' Alıntı:Niye Olmuyo YawEnteresan ....

Güzel açıklamaingilizce de 'con' aleyhte demek. sen bılgısayar olsaydın kendı aleyhınde bır dosya acarmıydın) sanırım ondan
--------------- Ekleme ---------------
my dream bu arada yenı gözüme carptı oradakı ımzan mı artık ıletın mı o kadar bılmıyorum gercekten etkıleyıcı sen yazmıssan bravo guzel anlatmıssız baskasından alıntıysa yıne helal olsun güzel söz şimdi ben de onu face de iletım olarak yazmayı dusunuyorum ızın var mı acele yazarsan sevınırım![]()