%100 Çalışan Ezan Programları üsteLik Java.

Sponsorlu Bağlantılar

saltukbugra

Üye
Programlar çok güzel. Yapanlardan burada yayımlayanlardan Allah(cc) razı olsun.

OrEmCeLL

OrEmCeLL

Üye
cok tşkler kardesim

serina

Üye
Ben bütün programı denedim,ama kurmalı çıkış da yapsam ezanı okumuyor. Ezan vakti gelince programının başlatılmasına izin verilsin mi diye bi yazı çıkıyor izin ver diyince programların ekranı açılıyor ve ezan okumaya başlıyor.Denediğim bütün programlarda aynısı oldu. Neden böyle oluyor. Telefonum Samsung SGH D880.......

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Ben bütün programı denedim,ama kurmalı çıkış da yapsam ezanı okumuyor. Ezan vakti gelince programının başlatılmasına izin verilsin mi diye bi yazı çıkıyor izin ver diyince programların ekranı açılıyor ve ezan okumaya başlıyor.Denediğim bütün programlarda aynısı oldu. Neden böyle oluyor. Telefonum Samsung SGH D880.......
Samsung Cihazlar Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip Değilim..

Kusura Bakmayın..

turkaydin

Üye
teşekkürler

batigol27

Üye
teşekkürler

punisherbergama

punisherbergama

Üye
sagolasın kardeş

enel_ekrem

enel_ekrem

Üye
bütün ezan programları için tüm yayınlayan kardeşlerimden ALLAHU teala razı olsun.

kenan.doner

kenan.doner

Üye
Allah razi olsun kardeşim. :worshippy:

gorhanli

Üye
teşekkürler

ressam82

ressam82

Üye
öncelikle emeğiniz için Allah sizden razı olsun.. Programı sildiğim halde her telefonu kapatıp açtığımda yeni saat ve tarih girmemi istiyor bundan nasıl kurtulabilirim tamamen bu programı nasıl silebilirim yardımcı olursanız cok memnun olurum..:hmmm

handsome_boy555

Üye
bana 5800 için ezan okuyan bi program lazım ama hiç biir çalışmıyor lutfen yardımcı olurmusunuz

futbol123

futbol123

Üye
saolasın

osman zorlu

Üye
Paylasımlar cok guzeL tşk :oke:

matrax89

matrax89

Üye
Tesekkurler cok guzel bi paylasım...

ByROMeQ