%100 Çalışan Ezan Programları üsteLik Java.

Sponsorlu Bağlantılar

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Allah yar ve yardımcın olsun. Ben senden razı oldum. Allah'da senden razı olsun kardeşim.
Çok Çok Teşekkür Ederim.. Yemin Ederim Bütün YorugunLuğum Geçti :)
Allah Sendende Razı oLsun :)

sedat770

Üye
sayın arkadaşlar cep muvakit proğramına alarmda mp3 çalıştıramıyorum acaba gözden kacan bir yer mi var:hmmm

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
ayarLarın tam oLduğundan eminmisiniz ? teLefon modeLiniz uyumLumu ?

sedat770

Üye
sayın life master bey, telefonum nokia 6220 classic.cep muvakit proğramında mp3lerden ezan sesi oluşturmak istiyorum .fakat bir türlü olmuyor.proğramı hafıza kartına yükledim.Birde res/audio dizinine mp3leri atın diyor fakat öyle bir dizin yok.ezanı titreşim modunda çalabiliyor.yarrdımcı olabilirseniz memnun olurum

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
mp3Lerden ezan sesi oLuşturmak istiyorum derken kasteddiğiniz şey nedir ?

sedat770

Üye
Ezan

--------------- Ekleme ---------------

Ezan vakiti geldiğinde ezan0.mp3,başka bir ezan vakiti geldiğinde ezan1.mp3 isimli dosyanın çalmasını istiyorum.cep muvakit proğramının yardım kısımdaki açıklamalar hiç acıklayıcı değil.Demek istediğim bu.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
    Konu Sahibi
Programı Ben Yazmadığım için biLemiyorum. Programıda kuLLanmadım ama kuLLananlardan yardım aLabiLirsiniz ;)

Ma®TiNs

Üye
TeşekkürLer kanki GüzeL Paylasım Emeğine SağLık ;)

yusufyesil

Üye
1. Ezan Programının içi boş bi ilgilenirseniz seviniriz.

yusufyesil

Üye
çok sağolun ALLAH Razı Olsun

daledondale__

daledondale__

Üye
EYVALLAH KARDEŞ:yuru

Alcarda

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

buni

Üye
ellerine saglık kardes:oke:

...!samet!...

Üye
bn bunu e250 ye nsl yüklicmm???

selimcan98

selimcan98

Üye
Teşekkürler güzel bir çalışma..

mahmet96

Üye
Kardeş ben programı kurdum(3-4 tanesini denedim) ama kurmalı çıkış da yapsam ezanı okumuyor. Ezan vakti gelince cep muvakkit programının başlatılmasına izin verilsin mi diye bi yazı çıkıyor izin ver diyorum sadece programın ekranı açılıyor ezan okumuyor. Denediğim bü tün programlarda aynısı oldu. Neden böyle oluyo telefonum 6220 classic.

Takipçi Satın Al

Üst Alt