said_kusay Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ! yukardakide güzel )) --------------- Ekleme --------------- 5amsun5por' Alıntı: Eyvallah kardeş.valla işletmek içinde iyi olur bu numara.aynen mesaj gidiyor Genişletmek için tıkla ... ben cumhuriyet savcılığı diye kandırdım kendinize yeni numara arayın) --------------- Ekleme --------------- 5amsun5por' Alıntı: Eyvallah kardeş.valla işletmek içinde iyi olur bu numara.aynen mesaj gidiyor Genişletmek için tıkla ... illede düzce --------------- Ekleme --------------- düzce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ! yukardakide güzel )) --------------- Ekleme --------------- 5amsun5por' Alıntı: Eyvallah kardeş.valla işletmek içinde iyi olur bu numara.aynen mesaj gidiyor Genişletmek için tıkla ... ben cumhuriyet savcılığı diye kandırdım kendinize yeni numara arayın) --------------- Ekleme --------------- 5amsun5por' Alıntı: Eyvallah kardeş.valla işletmek içinde iyi olur bu numara.aynen mesaj gidiyor Genişletmek için tıkla ... illede düzce --------------- Ekleme --------------- düzce
serdarozenc Üye paylaşımın için çok teşekkürler böyle paylaşımlar her zaman takdir edilmeli eline sağlık ama ben başka bi sitede görmüştüm denedim çalıştı kullanıyorum da bakalım ne kadar çalışacak ama sana da teşekkürler kolay gelsin
paylaşımın için çok teşekkürler böyle paylaşımlar her zaman takdir edilmeli eline sağlık ama ben başka bi sitede görmüştüm denedim çalıştı kullanıyorum da bakalım ne kadar çalışacak ama sana da teşekkürler kolay gelsin
Lord_oF_Dark Üye Ben bu siteye hergün girip msj gönderiyorum çok güzel bi site ama kotaya fazladan yazıyormu onu bilmem:d --------------- Ekleme --------------- avea ya msj gönderimiyor ... sadece turkcel ve vodafone için geçerli
Ben bu siteye hergün girip msj gönderiyorum çok güzel bi site ama kotaya fazladan yazıyormu onu bilmem:d --------------- Ekleme --------------- avea ya msj gönderimiyor ... sadece turkcel ve vodafone için geçerli
iposh Üye ooo KARDES VALLA HIC KONTURUM YOKTU MESAJ CKTIM KENDI NUMARAMA GELDI MESAJ INS ADSL E FUTURA OLARAK EKLENMEZ ) YOKSA COK GUZELL EMEGINE SAGLIK.
ooo KARDES VALLA HIC KONTURUM YOKTU MESAJ CKTIM KENDI NUMARAMA GELDI MESAJ INS ADSL E FUTURA OLARAK EKLENMEZ ) YOKSA COK GUZELL EMEGINE SAGLIK.
efeyüp Üye Usta sms proyu denedim çalışıyor valla iyi bişey ama nasıl kontörsüz oluyo bu iş bi açıklarsan sevinirim.teşekkür ettim
Usta sms proyu denedim çalışıyor valla iyi bişey ama nasıl kontörsüz oluyo bu iş bi açıklarsan sevinirim.teşekkür ettim
resmigenc Üye murattekin8001' Alıntı: denedim ve mükemmel çalışıyor.teşekürler arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... güzel paylaşım eline sağlık teşekkürler
murattekin8001' Alıntı: denedim ve mükemmel çalışıyor.teşekürler arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... güzel paylaşım eline sağlık teşekkürler
levoo77 Üye arkadaşlar mesajı atarken telefon kısmına ben yanlış mı kodlandırıyorum gitti diyor ama gelen bi mesaj yok yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar mesajı atarken telefon kısmına ben yanlış mı kodlandırıyorum gitti diyor ama gelen bi mesaj yok yardımcı olursanız sevinirim