Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%100 Bakın Acil...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazo611
Üye
Konu Sahibi
%100 Bakın Acil...
Arkadaşlar Ipnone'umu 3.1.2 Yaptım... Ama 2.2.0 Yapmak İstiyorum... Nasıl Yapabilirim... Bide Bu Yüklediğim Uygulamaları Silemedim Menüde Basılı Tuttum Ama Yanında x Çıkmadı Facebookta Çıktı Bir Tek Lütfen Yardımlarr...
Dawn
Emekli Yönetici
basebandını duşuremezsın 3,0 a düşürülur ama 2,2 ye bilgim yok silemedigin programlarıda cydiadan yuklemissindir caydia manage packages
silmek istedigin programı bul
modify remove
lazo611
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Iphone'da Yeniyimde.... Biraz Meşgul Edebilirim Arada Bir Sizi Kusuruma Bakmayın... Ama Çok Güzel Telefon Sadece O Kadar Söylüyorum...
Nadir
Emekli Yönetici
menüdeyken o öndeki 4 programdan birinin üstüne biraz bastır menü sallanacak o sırada istediğin programı silebiliyorsun..
batu496
Üye
şimdi basebandı düşüremezsin.Telini türkiyeden aldıysan yani 3g yada 3gs kullanıyosan turkcell yada vodafone den aldıysan basebanda sorun yaşamazsın versiyon düşürmede ama versiyon düşürme seni çok uğraştırır. ama 2g ise yapıcak bişey yok. iphone 3g-3gs e 3.1.2 de kurduysan sorun yaşamazsın istersen yurtiçi ister yurtdışı olsun JB yapabilirsin http://www.maxicep.com/iphone-3g-destek-yardim/blackra1n-unlock-05-11-baseband-ve-3-1-2-3g-3gs-287837.html açtığım konuda JB yapma ve yurtdışından alınan telefonlarda unlock yapma anlatılıyor.
icon silme işinide arkadaşlarımız anlatmış zaten..
karadeve36
Üye
slm.ben ise tam tersini biliuyorum.dusurebilirsin.bak su sekilde restore kisminda ctrl yada shift tusuna basili tuttugun zaman sana eski bir date base secme imkani sunuyor secip kuruyorsun.ama bilmen gereken su ki eski date base indirmen lazim netten google amcadan yardim al.istedigin versiyonu indir anlattigim sekilde kur.umarim hallour isin.silemediklerin cydia ile kurulan programlar.arkadaslar anlatmis nasil oldugunu...
düşürebilirsin tabi ama çok uğraşırsın son gelen versiyon 3.1.2 de bazı programlarla düşürülüyo. ama 3.0 da çok kolay itunes u 8.1 düşür daha sonra shift+ restore de 2.2.1 düşürebilirsin.