100,000+ 3D Animations + Emoji for MMS Text Messaging with Animated Emoticons 8.0 | 5.3 MB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
100,000+ 3D Animations + Emoji for MMS Text Messaging with Animated Emoticons 8.0 | 5.3 MB
100,000+ 3D Animations + Emoji for MMS Text Messaging with Animated Emoticons 8.0







yüksek kaliteli 3D Animasyon ve Emoji simgeler YÜKLER! Hiçbir uygulaması daha animasyonlar veya özellikleri var! Ve hala en iyi ilk. BİR MİLYON Animasyonlar ve biri Emoji simgeleri Over-in kolay paylaşım dokunun:

★ MMS Metin Mesajları (iPhone)
★ Facebook (duvar veya arkadaşlar)
★ Twitter
★ E-postalar

❝ CLIPish, be-tüm animasyonlar ve klip art için sonu tüm evrensel app. Eğer gerçekten bu app hemen her şeyi bulabilirsiniz burada malzeme hacmi yenemezsin. Kesinlikle CLIPish kontrol etmek isteyeceksiniz! ❞ ~ AppAdvice, 9 Kasım 2010

DAHA FAZLA YAPMAYIN! Bu Animasyonlar ve 2,99 $ CLIPish Pro Suite Emoji App olduğunu. 10 apps birinde - Animasyonlar ve İfadeler milyonlarca, Sesler, Sanat, Duvar Kağıtları, Videolar, Resimler ve Semboller Klip, milyonlarca de all-in-one CLIPish Pro Suite olsun, kendi fotoğraflarınızı kullanabilir olmak gibi İçin sadece 2,99 $ için!

seyredin 45 saniyelik demo

BAŞKA HİÇBİR EK TÜM BU ÖZELLİKLERİ HAS:

BİR MİLYON Animasyonlar OVER ★!
★ 460 Emoji simgeleri klavye (sadece iPhone) ekledi.
★ yeni IOS 4 multitasking.
MMS Metin Mesajlaşma, Facebook, Twitter ve E-posta ile ★ GÖNDER.
★ iPhone, iPad ve iPod Touch için OPTİMİze. Gerek iPhone ve iPad için iki farklı uygulamalar için ödemek.
★ HIZLI ARAMA için ANY "Babalar Günü", "Günaydın", "seni seviyorum", "Ağlama", vs, ve seçim animasyonlar YÜZLERCE gösterilecek gibi özgü bir terim.
Herhangi bir animasyon metin ekleyerek ★ no öğeler. yazı tipi, renk, boyut ve yerleştirme ayarlayın. Hatta animasyon sonuna metin ekleyebilirsiniz.
doğrudan sunucuları üzerinden cihazınıza ★ YENİ GÖRÜNTÜLERİ TESLİM GÜNLÜK. Gerek yeni ve eğlenceli görüntüleri almak için bir app güncelleme beklemek.
★ OVER 600 FACEBOOK & TWITTER SİMGELER VE SEMBOLLER durumunuzu ve duvar ilanları giyinmek.
hızlı erişim için klasörlerde ★ ORGANIZE YOUR FAVORİ animasyonlar. Kendi klasör ekle yeniden adlandırabilir, onlara düzen, hareket görüntüleri klasörleri vs arasında
★ UPDATE Facebook veya eğlenceli görüntüler yükleri ile heyecan durumu.
nasıl başkalarının ★ MANZARALI REAL TIME fikirler app ve paylaşmanın kreasyonlar kullanıyorsunuz.
★ SLIDE SHOW çarpıcı bir resim çerçevesi içine iPad ve iPhone açmak için özellik.
★ PUSH BİLDİRİM yeni görüntüler eklendiğinde.

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

* NON-iPHONE KULLANICILARI İLE İLGİLİ NOT UYUMLULUK: hemen hemen herkesle Facebook, Twitter ve E-posta eserler ile fotoğraf paylaşımı, ancak bağlı olarak ne hücre ağı ve size gönderiyoruz kişinin sahip cep telefonu tipi, görüntüleri bazı metin mesajlaşma çalışmayabilir ile gönderebilirsiniz. Bu uygulaması ile ilgisi yok ama arasındaki uyumluluk faktör vardır: 1) iPhone, 2) şebeke sağlayıcınız, 3) kişi ağ sağlayıcısı ve 4) Diğer kişinin cep telefonu. Daha fazla bilgi için bakın.

* TASARRUF ANİMASYON: iPhone ile Sınırlanması (NOT app) hareketsiz görüntü olarak kaydedilmesini cihazınızın fotoğraf arşivine kaydedilir Animasyonlar neden olacaktır.

* Emoji simgeler: iPhone sadece, iPad değil. açmak için, sekme ve Ayarlar Yardım gidin.

* HIZLI İNTERNET ERİŞİMİ TAVSİYE: Sunucu iletişimini nedeniyle CLIPish ve güçlü bir 3G sinyal veya WiFi bağlantısı olan kullanıcılar için en iyi DEĞİL Edge, yavaş bağlantılar ve / veya zayıf sinyaller için.

* AİLELERİN BİR NOT: Bu uygulama kere İnternet içeriği, ancak filtreleri yetişkin içerik dışarı. güçlü koruması için, rating, sıkı bir filtre ya da küçük çocuklar için CLIPish ve Aile Edition, ideal olsun ayarlayın.

* NOT FACEBOOK HAKKINDA HAKKINDA ANİMASYON: Tüm Animasyonlar Facebook uygulaması bulunan gönderebilirsiniz, fakat Facebook hareketsiz görüntüler için tüm animasyonlar dönüştürür. Facebook animasyonlar kendi sitelerinde "oyun" izin vermez.




Ne Sürüm 8.0 yenilikler
* Yeni masaüstü simgesi.
* GELİŞTİRİLMİŞ! Güncellenmiş ve IOS 4.2 uyumluluğu test.
* GELİŞTİRİLMİŞ! gelişmiş hız için yeni önbellek sistemi.
Dinleyin
Fonetik olarak okuyun


 
  • Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi


cptalperen

cptalperen

Üye
eyvallah işe yarar bir program
 

OğuzcanAbi

Üye
saolasın =)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt