10 Megabit İnternet Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
10 Megabit İnternet Hazır
Türk Telekom, VDSL2'yi geciktirince Türksat KabloNet, müthiş bir fırsat sundu. 10 Megabit internet de artık tarife seçenekleri arasında. Peki fiyatı ne kadar?

ADSL ile beraber gelen hızlı internet seçenekleri, yeni web uygulamalarının karşısında zamanla yavaş kalıyor ve kullanıcılar, değişen web alışkanlıkları nedeniyle daha hızlı internete ihtiyaç duyuyorlar. Türk Telekom gibi internet servis sağlayıcısı şirketler, altyapılarını yenileyerek tüm dünyadaki gelişmelere ayak uydurmaya çalışarak kullanıcıların talep ettikleri hızda interneti, uygun fiyatta sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların sonuncusu olan VDSL2, 32 Megabit hızında internety seçeneği ile göz doldurmuştu ancak bu seçeneğin kullanıcılara ulaşması, epey gecikti. Bu gecikmeye karşı farklı bir altyapı üzerinden internet seçeneği sunan Türksat KabloNet, tarifelerine yenisini ekledi.

10 Megabit İnternet ve Fiyatı

Kullanıcılar, dilerse limitsiz 10 Megabit internet paketini de tercih edebilecekler. Download hızı 10 Megabit olmasına rağmen, upload hızı maalesef 1 Megabit ile sınırlandırılmış durumda.

Bu seçeneğin aylık fiyatı; 149 YTL (KDV, ÖİV dahil).
 


leiche

leiche

Emekli Yönetici
bilgi için tşk dostum
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
149 YTL :P:ve upload 1megabit
neyse bilgi için sağolasın
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt