Burak Üye Praetor' Alıntı: Benim ne suçum var yahu, okumaya başladım, ilk beş kelime, pes yani Genişletmek için tıkla ... unutamayacağı bir an yaşatalım
Praetor' Alıntı: Benim ne suçum var yahu, okumaya başladım, ilk beş kelime, pes yani Genişletmek için tıkla ... unutamayacağı bir an yaşatalım
Burak Üye kötü bisey demedimki. --------------- Ekleme --------------- şakaydı sadece. --------------- Ekleme --------------- ki levent abimide çok severim
kötü bisey demedimki. --------------- Ekleme --------------- şakaydı sadece. --------------- Ekleme --------------- ki levent abimide çok severim
Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: bu konuyu gayet güzel özetleyen bir atasözü var ama burda söyleyemem Genişletmek için tıkla ... Atasözü değil o deyim Sayı / Rakam farkı gibi Burak Şerbetçi' Alıntı: kötü bisey demedimki. şakaydı sadece. ki levent abimide çok severim Genişletmek için tıkla ... Tamam yahu biz de seviyoruz Levent'i Yanlış anlamadık
minoo' Alıntı: bu konuyu gayet güzel özetleyen bir atasözü var ama burda söyleyemem Genişletmek için tıkla ... Atasözü değil o deyim Sayı / Rakam farkı gibi Burak Şerbetçi' Alıntı: kötü bisey demedimki. şakaydı sadece. ki levent abimide çok severim Genişletmek için tıkla ... Tamam yahu biz de seviyoruz Levent'i Yanlış anlamadık
Burak Üye Praetor' Alıntı: Atasözü değil o deyim Sayı / Rakam farkı gibi Tamam yahu biz de seviyoruz Levent'i Yanlış anlamadık Genişletmek için tıkla ... abi nedense suçlanmış gibi hissediyorum bu tür konularda.üstüme öküz oturmuş gibi oluyor
Praetor' Alıntı: Atasözü değil o deyim Sayı / Rakam farkı gibi Tamam yahu biz de seviyoruz Levent'i Yanlış anlamadık Genişletmek için tıkla ... abi nedense suçlanmış gibi hissediyorum bu tür konularda.üstüme öküz oturmuş gibi oluyor
Praetor Emekli Yönetici Burak Şerbetçi' Alıntı: üstüme öküz oturmuş gibi oluyor Genişletmek için tıkla ... Biri "geçirir" biri "öküzle fantazi yaşar". Ne oldu bu foruma böyle yahu
Burak Şerbetçi' Alıntı: üstüme öküz oturmuş gibi oluyor Genişletmek için tıkla ... Biri "geçirir" biri "öküzle fantazi yaşar". Ne oldu bu foruma böyle yahu
Burak Üye Praetor' Alıntı: Biri "geçirir" biri "öküzle fantazi yaşar". Ne oldu bu foruma böyle yahu Genişletmek için tıkla ...
Praetor' Alıntı: Biri "geçirir" biri "öküzle fantazi yaşar". Ne oldu bu foruma böyle yahu Genişletmek için tıkla ...
minoo Üye aklina ne geldi bilmiyorum ama deyim degil atasozuydu benim diyecegim canim Atasozu ve deyim arasndaki farki anlayabiliyorum rakam/sayi gibi yani
aklina ne geldi bilmiyorum ama deyim degil atasozuydu benim diyecegim canim Atasozu ve deyim arasndaki farki anlayabiliyorum rakam/sayi gibi yani
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi zibidiye Ne Yaptınız biz bir hatıra olsun dedik adam kendini feda etti
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Bu konuyu tarih yazacak Genişletmek için tıkla ... Tarihin en güzel günlerinden birine geçti bu konu
Esendağlı' Alıntı: Bu konuyu tarih yazacak Genişletmek için tıkla ... Tarihin en güzel günlerinden birine geçti bu konu
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi bayciwan' Alıntı: tarihin içinde bende yer alyım bari iyi olur demi arkadaşlar[/QUOT iyi olurda biz Kabul etsek bile Tarih kabul edermi Genişletmek için tıkla ...
bayciwan' Alıntı: tarihin içinde bende yer alyım bari iyi olur demi arkadaşlar[/QUOT iyi olurda biz Kabul etsek bile Tarih kabul edermi Genişletmek için tıkla ...
Reşwan Emekli Yönetici İntifada' Alıntı: bayciwan' Alıntı: tarihin içinde bende yer alyım bari iyi olur demi arkadaşlar[/QUOT Genişletmek için tıkla ... bayciwan' Alıntı: iyi olurda biz Kabul etsek bile Tarih kabul edermi Genişletmek için tıkla ... olsun tarihe adımızı kazıdık konuyuda açmışşınız zaten maxicep teki tarih olur enazından Genişletmek için tıkla ...
İntifada' Alıntı: bayciwan' Alıntı: tarihin içinde bende yer alyım bari iyi olur demi arkadaşlar[/QUOT Genişletmek için tıkla ... bayciwan' Alıntı: iyi olurda biz Kabul etsek bile Tarih kabul edermi Genişletmek için tıkla ... olsun tarihe adımızı kazıdık konuyuda açmışşınız zaten maxicep teki tarih olur enazından Genişletmek için tıkla ...
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi bayciwan' Alıntı: İntifada' Alıntı: olsun tarihe adımızı kazıdık konuyuda açmışşınız zaten maxicep teki tarih olur enazından Genişletmek için tıkla ... güzel Cevaptı Genişletmek için tıkla ...
bayciwan' Alıntı: İntifada' Alıntı: olsun tarihe adımızı kazıdık konuyuda açmışşınız zaten maxicep teki tarih olur enazından Genişletmek için tıkla ... güzel Cevaptı Genişletmek için tıkla ...