zibidi39 Üye 3 uraı puanı haneme eklendı bu konu yzuncen ama bende suc yok levent bole bı konu acmsaydı bende uygunsuz konısmıcaktım bulent ersoy turkcesıyle konussak admınlık verrlermı acaba
3 uraı puanı haneme eklendı bu konu yzuncen ama bende suc yok levent bole bı konu acmsaydı bende uygunsuz konısmıcaktım bulent ersoy turkcesıyle konussak admınlık verrlermı acaba
zibidi39 Üye Revengeful' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... saolsun haftayı 3 uyarı puanıyla kapadım uzun suredır kımse ozel mesaj atmıodu bı baktım ozel mesaj gelmıs dedım yuppiii sonra bı baktım negatıve gondermıs dedım garantı ceza yedık yıne .ama olsun sagolsun hatrlamıs benı yıne ozel mesaj atmıs
Revengeful' Alıntı: Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... saolsun haftayı 3 uyarı puanıyla kapadım uzun suredır kımse ozel mesaj atmıodu bı baktım ozel mesaj gelmıs dedım yuppiii sonra bı baktım negatıve gondermıs dedım garantı ceza yedık yıne .ama olsun sagolsun hatrlamıs benı yıne ozel mesaj atmıs
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi zibidi39' Alıntı: 3 uraı puanı haneme eklendı bu konu yzuncen ama bende suc yok levent bole bı konu acmsaydı bende uygunsuz konısmıcaktım bulent ersoy turkcesıyle konussak admınlık verrlermı acaba Genişletmek için tıkla ... Kardeşim Tebrikler Haftayı 3 Puanla Kapattın
zibidi39' Alıntı: 3 uraı puanı haneme eklendı bu konu yzuncen ama bende suc yok levent bole bı konu acmsaydı bende uygunsuz konısmıcaktım bulent ersoy turkcesıyle konussak admınlık verrlermı acaba Genişletmek için tıkla ... Kardeşim Tebrikler Haftayı 3 Puanla Kapattın
Praetor Emekli Yönetici İntifada' Alıntı: Kardeşim ben Şahsen iyi Geçirdim Genişletmek için tıkla ... Ohaaaa
minoo Üye Praetor' Alıntı: Benim ne suçum var yahu, okumaya başladım, ilk beş kelime, pes yani Genişletmek için tıkla ... bu konuyu gayet güzel özetleyen bir atasözü var ama burda söyleyemem
Praetor' Alıntı: Benim ne suçum var yahu, okumaya başladım, ilk beş kelime, pes yani Genişletmek için tıkla ... bu konuyu gayet güzel özetleyen bir atasözü var ama burda söyleyemem