10.000 dakikayı nasıl öğrenebiliriz.

Sponsorlu Bağlantılar

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
10.000 dakikayı nasıl öğrenebiliriz.
ben telefonla günde 8 saatten fazla konuşuyorum
vodafone köntürlü cep limitsiz tarifesini kullanıyorum
telefonla konuşurken korkuyorum bana verilen süreyi geçiyorum diye..

Adil Kullanım: Aylık toplam hatbaşı 10.000 dakika üzerindeki kullanımların, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanılmış olabileceği kabul edilerek, bu durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar. Abonelerin yapacağı bir çağrı süresi 79 dk'yı geçemez

greenmile

greenmile

Üye
aralıksız 8 saat konusma bence ama kapa ara ver dinlen :) ama yinede bişi olmaz....

Mayk29

Mayk29

Üye
aralıksız 8 saat konusma bence ama kapa ara ver dinlen :) ama yinede bişi olmaz....

Aralıksız 8 saat konusamaz cünkü sarj yetmez en iyi tel 5 saat konusma süresi var

aralıklı konusuyordur ama günde 8 saat da fazlaymıs adamın kafası piser konusmadan

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
Aralıksız 8 saat konusamaz cünkü sarj yetmez en iyi tel 5 saat konusma süresi var

aralıklı konusuyordur ama günde 8 saat da fazlaymıs adamın kafası piser konusmadan

aralıklı konuşuyorummm
süremin bitmesinden korkuyorum

paradox1026

paradox1026

Üye
Abartma bence arkadaşım:) günde 6ya düşür yeter radyasyondan ömrün kısalır yada tel elinde patlar...:) günlük arama sürelerini topla bulursun

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
Abartma bence arkadaşım:) günde 6ya düşür yeter radyasyondan ömrün kısalır yada tel elinde patlar...:) günlük arama sürelerini topla bulursun

kulaklıktan konuşuyorum
patlarsa çok kötü olurr

bundan sonra toplarım
napim
tşkler

aevren

Üye
Telefon arama kaydı kısmından arama suresini her ay bası sıfırla.her hafta kac saat konustugunu bır yere yaz topla

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
Telefon arama kaydı kısmından arama suresini her ay bası sıfırla.her hafta kac saat konustugunu bır yere yaz topla

peki her köntür yükledikten sonramı başlıyor 10.000 dakika
mesele ben 10 günde bir köntür yüklerimyüklediğim günden itibaren mi başlıyor

cenkizmir

Üye
sataclari sifirlamak icin kilit kodu var ona 12345 giriyorum olmuyor nasil bulcaz o sifreyi

--------------- Ekleme ---------------

ben sifirlayamiyorum kilit kodunu nasil bulcam 12345 olmuyor ?

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
telefonculara git onlar sana yardım ederler

Üst Alt