1 YTL'lik kupona iki ikramiye birden..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 YTL'lik kupona iki ikramiye birden..!
1 YTL'lik kupona iki ikramiye birden
Ankara (AA)- Şans Topu'nun 27 Haziran tarihli çekilişinde bir tahlihlinin 1 YTL'lik kuponuna 588 bin 789,95 YTL ikramiye isabet ettiği bildirildi. Milli Piyango'dan yapılan açıklamaya göre, 27 Haziran 2007 çekiliş tarihli devirli Şans Topu oyununda iki talihliden biri Malatya'dan 54 yaşında bir ev hanımı.

Talihlinin ''sen seç'' yöntemiyle oynadığı 1 YTL'lik kuponun ilk kolonuna (5+1), ikinci kolonuna ise (3) şanslı numara isabet ederken, toplam 588 bin 789,95 YTL ikramiye almaya hak kazandı.Talihlinin, her hafta ''sen seç'' yöntemiyle Şans Topu oynadığı, 2 Temmuz 2007 tarihinde idareye müracaat ettiği ve kazandığı ikramiye tutarının kendisine ödendiği ifade edildi.

POWER

POWER

Üye
Ne şanslı insanlar war yaw...Bizede çıkmaz mı? :(

cllgr

cllgr

Üye
güle güle harcasın ne şanslıymış kadın.yıllardır oynarım çok nadir 3 tutar,4 bile tuturamadım şimdiye kadar.en uzun süre hiç tuturamıyanlara ikramiye verselerdi kesin beni bulurlardı.aslında herşeyin hayırlısı önemli olan,kısmet meselesi demekki.kimsenin kısmetindede gözüm yok,güle güle harcasın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim açımdan en mantıklı oyun iddaa. En azından bildiğine oynuyorsun. Tabi böyle zengin olamazsın ama 3-5 günlük cep harçlığı çıkıyor. O da öğrenci adama yeter :)

POWER

POWER

Üye
iddaa oynuyodum baktım anlamıyorum bıraktım :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
arkadaşlar hazıra dağ dayanmaz demiş atalarımız.
şans oyunlar falan bırakın bunları çalışıp ta kazanmak gibisi varmı yauw...

tabii bu benim görüşüm katılmayanlar muhakkak olacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...