1 yıl garantili n81 8gb satlık veya takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keyfff

keyfff

Üye
    Konu Sahibi
1 yıl garantili n81 8gb satlık veya takas
N79, e71, black berry tercihimdir.. Tşkk..

Fiyat : 450TL

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Telden ne kadar istiyorsun fotoğrafı yok mu?

keyfff

keyfff

Üye
    Konu Sahibi
malesef fotoğraf koymadım fiyatı 450 tl almayı düşünürsen resim gönderirim

turkgamer

Üye
Kardeş bendde n81 8gb var..Üretimden kalkti..Ve 450 çokkkkkkkkkkkkkkkk uçuk bi fiyat..sana iddaa ediyorum her iddasina varim o telefonu 300 e sat öp başına koy valla..300 e satarsan 150 sini ben vercem en adi şerefsizim :) fiyat aşiri uçuk..

--------------- Ekleme ---------------

Bende satiyorum n81 8 gb ordan biliyorum.. Kutusu,Orjinal Kulaklık,Orjinal Şarj aleti,Pc Suite Cd'si,Bilgisiyarla Usb kablosu,kullanma kılavuzu herşeyi duruyor..telefon 6 aylık garantisi var..telefon içi hiç açılmadi tertemiz..en ufak çizik yıpranma vs. bişey yok..200 e alici bulamadim ;)

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Kardeş bendde n81 8gb var..Üretimden kalkti..Ve 450 çokkkkkkkkkkkkkkkk uçuk bi fiyat..sana iddaa ediyorum her iddasina varim o telefonu 300 e sat öp başına koy valla..300 e satarsan 150 sini ben vercem en adi şer*****im :) fiyat aşiri uçuk..

Bende satiyorum n81 8 gb ordan biliyorum.. Kutusu,Orjinal Kulaklık,Orjinal Şarj aleti,Pc Suite Cd'si,Bilgisiyarla Usb kablosu,kullanma kılavuzu herşeyi duruyor..telefon 6 aylık garantisi var..telefon içi hiç açılmadi tertemiz..en ufak çizik yıpranma vs. bişey yok..200 e alici bulamadim ;)

:aha: Bulmadım ne demek buldun artık 200 e alıcı :D

turkgamer

Üye
Veriyim sana 200 den :) cihaz sorunsuz.. ;) yazdiğim özellikler gibi..gittigidiyordan veriyim..beğenmezsen de iade edersin..ama orda üstüne komisyon ve kargo parasi çıkar senden alirim onuda :) yani sana 230 civarina gelir telefon ;)

keyfff

keyfff

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun:aha:

turkgamer

Üye
şaka filan sen alici bulursan 300-350 sat derim ;)

keyfff

keyfff

Üye
    Konu Sahibi
sağol, fikrini değerlendiririm:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Lütfen ilana fiyat belirtiniz... Fiyat belirtmediğiniz taktirde yayından kaldırılacaktır...!!!

cexen

Üye
Kardeş bendde n81 8gb var..Üretimden kalkti..Ve 450 çokkkkkkkkkkkkkkkk uçuk bi fiyat..sana iddaa ediyorum her iddasina varim o telefonu 300 e sat öp başına koy valla..300 e satarsan 150 sini ben vercem en adi şer*****im :) fiyat aşiri uçuk..

200 e ben hemen alayım eger dedigin gibi temiz telefonsa :D istanbulda isen eger kargo falan ugraşamam ama

keyfff

keyfff

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 450 tl

KARDEŞ 200E BENDE ALABİLİRİM 2. TELEFON OLARAK HATTA TAMAM 230 VERİYORUM GÖNDER:ehe

Bulamadım çünkü 200 e bu telefondan

lütfen ilana fiyat belirtiniz... Fiyat belirtmediğiniz taktirde yayından kaldırılacaktır...!!!

ekledim fiyat (450 tl)

tazzzy

Üye
200 Satan arkadaş Telefonunu alabilirim istersen 450 Satan arkadaşa önerim o telefonun fiyatı max 350
450 Satarsan helal olsun sana ama satamazsın.

turkgamer

Üye
Telefon hala satişta..en ufak sorun yok..ciddi alicilar ile özel mesaj yoluyla görüşüp telefonu gittigidiyor ile gönderebilirim eğer dediğim özellikler çıkmazsa yada beğenmezseniz iade edersiniz olur biter..tabi gittigidyor yüzde 10 aliyor bu faizi siz eklersiniz üstüne:D mesela 230 a alacak kişiye telefon 253 milyona filan gelir..kargo parasi saticiya ait olur o kolay..

keyfff

keyfff

Üye
    Konu Sahibi
bütün kargo ve masraflar dahil 230 kardeş sen öyle dedin:D

barombarom5858

Üye
450-550 anca n95 8gb eder

Vagi.

Üye
N 81 im satılıktır 270 TL pazarlık yapılabilir, ürünüm temiz olup orijinal kutu ve kutu içeriğiyle gönderilecektir isteyene fotoğrafını da göndere bilirim.
İrtibat:
mail : [email protected] Tel : 5062631192
maxicep ten PM de atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...