Catty
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
поэт;1307718' Alıntı:Doğuşş
Çok zeki olduğunu süper bir bilgisayar teknik desteği olduğunu söyleyebilirimben başının belasıyımdır o konudada
Sırdaşım arkadaşım ana baba ayrı kardeşimöz kardeşim olsa onun kadar severdim herhalde
Romantik değildir herkesi umursamaz ama sevincede o insan için fedakarlık yapmaktan çekinmez
Sözünün arkasında duran sevdikleri için kendinden bi çok şeyi kaybetmeyi göze alan biriddir kardeşimmmm
Sorumlulukların bilincinde olan bir kişilik olmakla beraber dünyalar tatlısıdır
üyemMUSTAFA FURKAN
ben miпоэт;1307732' Alıntı:anammmm bebeğimmm bitanem cantanem nurtanem herşeyim benim kusura bakmayın konuyu ben şişirdim kimseye fırsat bırakmıyorum ama
Benim için çok çok özel bir insan değerli kaliteli naciz bulunacak bir arkadaş kıymet bilir kıymeti bilinir
Sever ve çok sevilir tarifi yoktur arkadaşımın özel bir insan
üniversite öğrencisidir Sosyolog olma yolunda emin adımlarla ilerliyor Allah talihini bahtını açık etsin arkadaşımmmmm
ben mi??поэт;1307732' Alıntı:anammmm bebeğimmm bitanem cantanem nurtanem herşeyim benim kusura bakmayın konuyu ben şişirdim kimseye fırsat bırakmıyorum ama
Benim için çok çok özel bir insan değerli kaliteli naciz bulunacak bir arkadaş kıymet bilir kıymeti bilinir
Sever ve çok sevilir tarifi yoktur arkadaşımın özel bir insan
üniversite öğrencisidir Sosyolog olma yolunda emin adımlarla ilerliyor Allah talihini bahtını açık etsin arkadaşımmmmm
Fairy Üye Hakkında Bilgim Yok Üzgünüm...
***BlackrosE*** Tanıyan Var Mı Ki Şimdi...
Kimin ***BlackrosE***un mu
--------------- Ekleme ---------------
ben mi
--------------- Ekleme ---------------
ben mi??
recep abimizi tanıştığımız günden beri hiç beni geri çevirmeyen sanırım aşırı yoğun sitemiz için elinden gelenin en iyisini yapan benim için yol gösterici bi abimizcrespo9 pek tanımışlığm yok ama konulara yaptığın yorumlar ve kendi konuların çerçevesinden bakarsak elh.iyi birisin Binbaşı olmaya adaysın..
Üyem:OFLURECEP
SALİH abimizi konuşmuştuk sanki amabiricik abilerimizden ne zamandır onu buralarda göremiyorum hiç denkgelmiyoruz neyse saygı değer abimiz sanırım istanbullu idi resim albümü ile ünlü sanırım sitenin anasayfada 1 hafta kaldı resimleri neyse benim üyem ben yani crespo9 benim hakkımda neler düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?