1 terabyte sata Harddisk almayı düşünüyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hubeybks

hubeybks

Üye
    Konu Sahibi
1 terabyte sata Harddisk almayı düşünüyorum!
Fiyatlar ne düzeyde ve hangi marka önerirsiniz sata ve 7200 devir olsa yeter şimdiden tşk.:bilmm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
1TB > 7200RPM > Sata HDD Fiyatları ...

merty24

merty24

Üye
bende bir tane almayı dusunuyorum

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Valla bana 320 gb yetiyo :D Sana hayırlı alışlar kardeş :D

merty24

merty24

Üye
160 gb hiç yetmiyo ya bi modern warfare 2 yukledım c doldu

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Seagate, Western Digital, Samsung, Hitachi falan alabilirsiniz.

speed944

speed944

Üye
tabıkı seagte almalısın 7200 donus hızı yeterlı ama paran varsa tabıkı 10000 donus hızı olan

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ben hala 160 gb kullanıyorum ama 320 tasınabilir kullanıyorum bu bile bana cok sizler neler yapıyorsunıuz bilmiyorum :)

messi89

Üye
Seagate 1 TB ve Western Digital 160 GB kullanıyorum. İkisinden de gayet memnunum. Seagate in 1 TB lığını almanı öneririm.

loverman41

loverman41

Üye
al kardeşim istanbul piyasasındaki en güvenilir ve en ucuz artı en sağlam 1 tb harddisk budur
32 mb lik cachesiyle hızlı
1 tblik hafızasıyla sağlam
samsungn sessizliğinle de güvenilir
bende imza da yazdığı gibi 2 samsung 1 seagate var .D
ilk seagate almıştım zamanında ozamanlar çakmıyoduk bişeden normal geliyordu sesi
ne zamanki samsung 320 liği aldım seagateden soğudum seagate resmen odun kesiyor içerde yahu orman var kesiyo biçiyor bi kasa aldım taşınabilir yaptım rahatladım mp3 dinlerken bile harddiskin sesini duyabiliyorum seagateı aldığım güne lanet olsun derdim ama o zamanlar 5 yıl garantisi vardı samsungun garantisi bitti seagateın garantisi halan daha devam ediyor:D ama seagate de garanti süresini düşürdü 2 yıla yani kısacası git kadiköye exa ya gir samsung 1 tb sata 7200 rpm 32 mb cache lik bir harddisk al en ucuzundan:d

alixkandemir

Üye
1,5 tb harici teknosa da $200

hubeybks

hubeybks

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler vatan bilgisayardan 145 tl ye 1 tb samsung 7200 devir 32mb aldım gayet memnunum . 320gb Alacak varsa bunu almasını öneririm zaten 50 lira farkediyor

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Allahtan 10K RPM almamışsınız. Nedir öyle yahu 10K RPM sunucu mu işletiyoruz Allah aşkına :hmmm
Oldu olacak SCSI disk alıp RAID Array yapalım...

hubeybks

hubeybks

Üye
    Konu Sahibi
1TB > 7200RPM > Sata HDD Fiyatları ...

çok sağol 145 tl ye 1 tb 7200 devir samsung aldım gayet memnunum yer probleminden de bu sayede uzun süreliğine kurtuldum . Arşiv yapmaya devam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...