1 Terabayt Depolama alanı Terabox V2.1.1

Sponsorlu Bağlantılar

denizci35

denizci35

Üye
    Konu Sahibi
1 Terabayt Depolama alanı Terabox V2.1.1
Terabox 1 Terabayt Depolama alanı verir bence her telefonda olmalı . bende yeni keşfettim

• Beğen
Tepkiler: bveo1990 ve TheNightMare.

bveo1990

bveo1990

Üye
Teşekkür
Mesaj birleştirildi:

Uygulama gmail hesabı kabul etmiyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: denizci35
rear2011

rear2011

Üye
Paylaşım için teşekkür ederiz.

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
:ohannes:

bora38400

bora38400

Üye
linki nerde

Mehmet Zurna dürüm

Üye
Terabox kullanmayın, kullandırtmayın. Hem kalitesiz, hem yavaş hem de reklamlarla dolu. Ayrıca tam anlamıyla bir tuzak uygulaması.

Herkes "1 TB ücretsiz depolama alanım olacak, bütün dosyalarımı oraya atarım, rahat rahat kullanırım." diye düşünüyor. Ancak size verdikleri 1 TB depolama alanı tamamen sınırsız değil. Bunu uygulamanın hiçbir yerinde açıkça belirtmiyor veya sizi bu konuda uyarmıyorlar. Ancak uygulamayı detaylıca incelerseniz bunu görebiliyorsunuz.

Terabox hesabınıza sınırsız kullanım için yalnızca 30 GB depolama alanı tanımlıyor. Bu alanı istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz; ancak geri kalan depolama alanı çeşitli kısıtlamalara tabi. Buna rağmen genel olarak oldukça kötü bir bulut depolama hizmeti sunuyor.

Benim 200 Mbps fiber internet bağlantım var. Dosya yüklerken herhangi bir sorun yaşamıyorum ve yükleme hızı gayet iyi. Ancak yüklediğim dosyaları geri indirirken aldığım hız megabayt seviyesinde bile olmuyor; çoğu zaman kilobayt seviyesine kadar düşüyor. Siz de bunu kolayca deneyimleyebilirsiniz.

Sistem, indirme hızınızı ciddi şekilde sınırlandırarak sizi Premium üyelik almaya yönlendirmeye çalışıyor.

Terabox yerine MEGA veya Google Drive kullanmanızı tavsiye ederim.
Mesaj birleştirildi:

Terabox linki çalışmıyor. Mediafire sğlayıcısına geçmiş .
Playstore da var

• Düşünceli
  • Beğen
Tepkiler: PALA., 0sıfırcı ve MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
1 tb veriyor mu

PALA.

PALA.

Üye
Terabox kullanmayın, kullandırtmayın. Hem kalitesiz, hem yavaş hem de reklamlarla dolu. Ayrıca tam anlamıyla bir tuzak uygulaması.

Herkes "1 TB ücretsiz depolama alanım olacak, bütün dosyalarımı oraya atarım, rahat rahat kullanırım." diye düşünüyor. Ancak size verdikleri 1 TB depolama alanı tamamen sınırsız değil. Bunu uygulamanın hiçbir yerinde açıkça belirtmiyor veya sizi bu konuda uyarmıyorlar. Ancak uygulamayı detaylıca incelerseniz bunu görebiliyorsunuz.

Terabox hesabınıza sınırsız kullanım için yalnızca 30 GB depolama alanı tanımlıyor. Bu alanı istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz; ancak geri kalan depolama alanı çeşitli kısıtlamalara tabi. Buna rağmen genel olarak oldukça kötü bir bulut depolama hizmeti sunuyor.

Benim 200 Mbps fiber internet bağlantım var. Dosya yüklerken herhangi bir sorun yaşamıyorum ve yükleme hızı gayet iyi. Ancak yüklediğim dosyaları geri indirirken aldığım hız megabayt seviyesinde bile olmuyor; çoğu zaman kilobayt seviyesine kadar düşüyor. Siz de bunu kolayca deneyimleyebilirsiniz.

Sistem, indirme hızınızı ciddi şekilde sınırlandırarak sizi Premium üyelik almaya yönlendirmeye çalışıyor.

Terabox yerine MEGA veya Google Drive kullanmanızı tavsiye ederim.
Mesaj birleştirildi:

Playstore da var
Sayın Zurna, bu sefer milleti uyaran olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu terabox aslında fotoğraf için kullanılan yandex google alanı gibi ancak free olana dikkat edin herşey silinip gidebilir, pek güvenilir durmuyor.
İndirimli Microsoft 365 paketleri var, oradaki bulut alanını da önerebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Zurna dürüm ve MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
@0sıfırcı sen dene bakem bütün fotolarını filan yükle ifşa olursan sakat demektir :D

• Kahkaha
Tepkiler: MAERKEK ve 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
@0sıfırcı sen dene bakem bütün fotolarını filan yükle ifşa olursan sakat demektir :D
Benim foto yok ki foto çekmiyom
İfşalık bişiyim de yok
Tertemizim
Pür-ü pak ım
(Benden temiz bi evliya vardır herhalde
Yaşayanların içinde insan olarak)

Üst Alt