• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

1 TB kapasiteli İsviçre çakısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 TB kapasiteli İsviçre çakısı
Swiss Army SSD çakı bellek, Swiss Army SSD çakı ve ssd, Swiss Army SSD İsviçre çakıları, Swiss Army SSD İsviçre çakısı, Swiss Army SSD İsviçre çakısı fiyatı, Victorinox Swiss Army SSD, Victorinox Swiss Army SSD çakı bellek, Victorinox Swiss Army SSD detayları, Victorinox Swiss Army SSD fiyat, Victorinox Swiss Army SSD fiyat listesi, Victorinox Swiss Army SSD fiyatı, Victorinox Swiss Army SSD fiyatlandırma, Victorinox Swiss Army SSD fiyatları, Victorinox Swiss Army SSD özellikleri, Victorinox Swiss Army SSD teknik özellikleri
İsviçre çakısı diyince akla ilk gelen isimlerden olan Dünya’nın en ünlü çakı markası Victorinox tarafından geliştirilen 1 TB kapasiteli SSD barındıran çakı, CES 2012’de görücüye çıkarıldı. Makas, bıçak ve SSD sürücüyü bünyesinde barındıran Swiss Army SSD, boyut olarak diğer çakılarla aynı ebatlara sahip.

Çakıda bulunan 1 TB kapasiteli SSD, kolay kullanım açısından istenildiği zaman çakıdan çıkarılıp tek başına kullanılabiliyor. SSD’nin üzerinde Bi-Stable adı verilen 48 x 96 piksel LCD ekran yer alıyor. Ekran üzerine logo ve kapasite bilgileri yer alıyor. Ekran SSD kullanım dışı olduğu zamanlarda da bu bilgileri göstermeye devam ediyor. Dünyanın en ufak ve en yüksek kapasiteli SSD’si olan Swiss Army SSD, USB 3.0 ve eSATA bağlantılarını bir arada destekliyor. Otomatik yedekleme, 256 bit AES şifreleme gibi özellikleri bulunan Swiss Army SSD’nin 1 TB kapasiteli modeli 2000$’dan satışa sunulurken, 64 GB’lık modeli 470$’dan tüketiciyle buluşuyor. Victorinox Swiss Army SSD’nin Nisan ayında satışa sunulması bekleniyor.​

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
ilginç

Teşekkürler :)

80hidayet80

Üye
Çok para ya !!!

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
İsviçre bankalarında hesabım olsa düşünürdüm :D

m542tf

m542tf

Üye
çok para

xinanux

Üye
:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
süpermiş ama :D

Türe

Türe

Üye
Bnm kasadaki 1 tblik hard diski sokup anahtarliga takacagim (!) :ehe

SHS

SHS

Üye
inandırıcı değil

----------Eklendi @ 21:30:47 ---------- Yazıldı @ 21:30:16 ----------

ve fiyat :aha:

buketcik

buketcik

Üye
gerçekse çok güzel.ama fotoshop gibi geldi:aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
gerçek

buketcik

buketcik

Üye
iyi ozaman ben çok beğendim.bu tür şeylere merakım vardır.almak istiyorum.
aslında bende bu çakıdan var ama flaş belleği yok.nerde taktıra bilirim.:aha:

Revengeful

Emekli Yönetici

SHS

SHS

Üye
teşekkürler Mert yardım için :ehe

buketcik

buketcik

Üye

anlayana yani.
sanırım Mert nunu demek istedin.
canım ya hızır gibi hemen yetişiyosun sende olmasan ne yapcam buralarda.çooooook saol tatlım.
bi ara çakıyı getiriyimde birlikte yapıştıralım:aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
ne demek arkadaşlar, sizin için varız :maxicep:

SHS

SHS

Üye
bende sustalıya yapıştırcam
1 TB kapasiteli sustalı :kop2:

buketcik

buketcik

Üye
ev ve otomobil anaktarına yaptırmak kimin fikriydi:aha:

SHS

SHS

Üye
kimim :aha:

Revengeful

Emekli Yönetici
konuyu dağıtmayın :polis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt