1 Saniyede Ayakkabı Bağlama :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Patron

'Patron

Üye
ne kalicamm yuaaa :cool (sagol pofp) :cool

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Amann:D

zaza

zaza

Üye
bu neki ben bağcığı bağlamayı bırak ayağımla bile uğraşmıyorum bağlamak için :ehe

zaza

zaza

Üye

O zaman sıkı bağlamıyorsun :D Öyle de rahat edemiyorum ben

tabiki sıkı bağlamayacan :D bidaha çıkmaz :ehe rahat koşabilip adamları yakalayabilecek şekilde bağlayacaksın ve ayakkabı ayağından düşmeyecek :naughty: tüm gün ayağım içinde ama diğer kişilere oranla daha az terleme var :naughty:

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi

tabiki sıkı bağlamayacan :D bidaha çıkmaz :ehe rahat koşabilip adamları yakalayabilecek şekilde bağlayacaksın ve ayakkabı ayağından düşmeyecek :naughty: tüm gün ayağım içinde ama diğer kişilere oranla daha az terleme var :naughty:
Sonuçta ayağınla ayakkabı arasında 5 cm mesafe yok :D Ne kadar fark edebilir ki

zaza

zaza

Üye

Sonuçta ayağınla ayakkabı arasında 5 cm mesafe yok :D Ne kadar fark edebilir ki

çok farkeder :D ayağı sıkıyorsun asker botu gibi neydi onun ismi hııı hatırladım mantar oluyor hava almadığı için hiç boşuna hava alanlardan giyiyorum deme hiç işe yaramıyor çünkü bir boşluğa giriyor diğer yerlere gitmiyor çünkü boşluk yok :D

Dafny

Dafny

Üye
    Konu Sahibi

çok farkeder :D ayağı sıkıyorsun asker botu gibi neydi onun ismi hııı hatırladım mantar oluyor hava almadığı için hiç boşuna hava alanlardan giyiyorum deme hiç işe yaramıyor çünkü bir boşluğa giriyor diğer yerlere gitmiyor çünkü boşluk yok :D
Fazla fark etmez bence :D Ayağının rahatlığına göre sıkarsın sonuçta herkesin rahat anlayışı farklı

Masha

Masha

Üye
:D iyi iyi marifet işte

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt