1 nisan şakası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skynet

Üye
    Konu Sahibi
1 nisan şakası

Arkadaşlar 1nisa'a sayılı günler kala ufak bir şaka uygulaması hazırladım tamamen zararsızdır o yönden şüpheniz olmasın arkadaşlarınıza gönderin neye uğradıklarını şaşırsınlar uygulamanın yaptığı şey çok basit kurban tıkladığı anda windows'unuz 1dk. içerisinde kapanacak yazısı çıkıyor daha ne olduğunu anlamadan pc kapanıyor tabi ki pc yeniden açıldığın da kullanmakta olduğu şifre 12345654321 olarak değişmiş oluyor vee mutlu son 1nisan deyip arkadaşınıza yeni şifresini söylüyorsunuz tabi bu tamamen size kalmış bir olay ister söylersiniz ister söylemezsiniz uygulamanın ismini ben Windows 7 Hız Testi diye yazdım arkadaşa gönderdim böyle böyle win7'nin tüm hız sürelerini gösteriyor diye salladım arkadaşa tabi saf hemen yedi sonra 1dk. geçmeden telefon çaldı :off: gerisin anlatmama gerek yok zaten siz isterseniz adını değiştirebilirsiniz tamamen sizin hayal gücünüze kalmış...:ehe

Not:Sadece windows 7'de denendi diğer işletim sistemlerinde çalışma garantisi veremiyorum ama win7'de sorunsuz çalışıyor...:oke:

Buyrun Link:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hahaaa :) Denicem Saqolasinn

sm3

sm3

Üye
şaka gibisin saol deniyecem dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt