1. Maxicep - En Güzel Söz Yarısması

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlar sizden tek ricam isimlere degil :) o isimlerin paylaştıgı sözlere bakarak oy kullanmanız:)

kazanmak yada kaybetmenin önemli olmadıgı bir yarışma dilegiyle herkeze başarılar:)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
slm bende katılmak istiyorum
sözüm:ASK CEMBERI BİR ÇEMBER ÇİZSEK SENİNLE, MERKEZİNDE SEN, EŞİT UZAKLIKTAKİ NOKTALARDA BEN OLSAM. SEN HER BAKIŞTA BENİ, BEN HER BAKIŞTA SENİ GÖRSEM. SEVİNÇLER KİRİŞ OLSA BİZE, KEDERLER TEĞET OLSA VE O KADAR YAKLAŞSAK Kİ BİRBİRİMİZE YARIÇAP SIFIR OLSA...

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bende katılmak istiorum

Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten. Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen...

mypat

mypat

Üye
katılmaktan onur duyarım benim sözümde:
son nefesini vermeden daima söylenecek bir söz vardır..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Uygun Görülürse Bende Katılmak İstiyorum...

Benim Sözüm...

'' Babamdan İleriyim, Oğlumdan Geriyim... ''

FerreT

FerreT

Üye
arkadaşlar sizden tek ricam isimlere degil :) o isimlerin paylaştıgı sözlere bakarak oy kullanmanız:)

kazanmak yada kaybetmenin önemli olmadıgı bir yarışma dilegiyle herkeze başarılar:)

+1 :oke:

POWER

POWER

Üye
Katılmak İstiyorum

"Hayat aldığın nefes kadar değil,nefesini kesen anların toplamı kadardır!"

pervert-36

pervert-36

Üye
bende katılmak istiyorum zamanı geçmemişse saygılarla katımak istiyorum

Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.

macline

macline

Üye
Çok çekişmeli Bir Yarışmak olacak gibi görünüyor.

Ordinaryüs

Üye
1. ve 3. Maddeler önümüze barikat kuruyor ama böyle olmaz ki. Bu Ordinaryüs'e yapılmaz ki.
İmzamdaki sözlerle katılmayı isterdim;
Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar !!!
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Lakin, bir laf 'a bakarım ''laf'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''adam'' mı diye !!!

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
1. ve 3. Maddeler önümüze barikat kuruyor ama böyle olmaz ki. Bu Ordinaryüs'e yapılmaz ki.
İmzamdaki sözlerle katılmayı isterdim;
Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar !!!
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Lakin, bir laf 'a bakarım ''laf'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''adam'' mı diye !!!
sen 100 mesaja ulasamamısın sen katılamazsın

Seza

Seza

Üye
Katılmak İstiyorum..

İşte Sözüm;
''Rüzgar Ne Kadar Sert Essede Kayadan Alıp Götüreceği Tozdur''

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Katılmak istiyorum: "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Lakin, bir laf 'a bakarım ''laf'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''adam'' mı diye"

byrainman

Üye
TÜRK MİLLETİ ASİL BİR BEYDİR
UNUTMA BEYLERİN AĞASI OLMAZ

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
Katılmak istiyorum: "Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Lakin, bir laf 'a bakarım ''laf'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''adam'' mı diye"
alperenburga senin sözün dreamgirls sözünün aynısı degişitirde katıl

macline

macline

Üye
Bence yarışma kurallarını bi gözden geçirsek FENA OLMAZ. Çünkü katılmak isteyen arkadaş çok.

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
    Konu Sahibi
katılım bitmiştir.oylama acılacktır