Candy Üye Teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- Sabırsızlıkla beklediğim final gerçekleşemedi...
Teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- Sabırsızlıkla beklediğim final gerçekleşemedi...
Candy Üye Nihayet beklenen maç gerçekleşti ve finali de ben kazandım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nihayet beklenen maç gerçekleşti ve finali de ben kazandım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Candy Üye 1-azrail_maxi' Alıntı: tbrk ederim not:arkadaş süper oynuyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
1-azrail_maxi' Alıntı: tbrk ederim not:arkadaş süper oynuyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
C01aY Üye Konu Sahibi Başta adminimiz Negative olmak üzere, gösterdikleri ilgiden dolayı Turnuvaya katılan arkadaşlara Çok Çok Teşekkür Ediyorum Amiral battı turnuvasının gelecek zamanlarda tekrarlanmasını yeniden umuyorum. Hoşçakalın
Başta adminimiz Negative olmak üzere, gösterdikleri ilgiden dolayı Turnuvaya katılan arkadaşlara Çok Çok Teşekkür Ediyorum Amiral battı turnuvasının gelecek zamanlarda tekrarlanmasını yeniden umuyorum. Hoşçakalın
Candy Üye DarkTurk55' Alıntı: Burcu tebrik ederim .. Bu arada başlıkta (B) harfi büyük olmalıydı !.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Haklısın, C01aY düzeltir sanırım
DarkTurk55' Alıntı: Burcu tebrik ederim .. Bu arada başlıkta (B) harfi büyük olmalıydı !.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Haklısın, C01aY düzeltir sanırım
Ozan Admin Burcu tebrik ederim 1. geldiğin için 20 Kontör hediye kazandın ve az önce tarafına gönderim talimatını verdim. İyi Forumlar Arkadaslar
Burcu tebrik ederim 1. geldiğin için 20 Kontör hediye kazandın ve az önce tarafına gönderim talimatını verdim. İyi Forumlar Arkadaslar