1.Maxi Kadro Yarışması-hadi dünya karmanı kur [Oylama]

Kimin kadrosu daha iyi???

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
kimse benim kadro hakkında yorum yapmamış.heralde Rijkaardın sistemini örnek aldığım için.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kimse benim kadro hakkında yorum yapmamış.heralde Rijkaardın sistemini örnek aldığım için.
Yaw Servet'getirip Puyol ve Alves'in arasına dikersen kimse yorum yapmaz(Bari G.Zan'ı da yazsaydın)
(Gerçi benim kadroya da yorum yok,Demek sorun sadece sende değil)

Salihyet

Üye
YORUM İSTEYENLERE

Selametle

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yahu ben ne bileyim sadece isimleri yazdım gönderdim arkadaş düzenler zannettim(sağ kanat sol kanat)

Atakan

Üye
Bu forvet hattı ile pek etkili olamaz bu takım, sadece henry messi iş birliği olabilir, mess de orta sahada, ronaldo da var, 5 forvet, 1 ofansif orta saha, sadece yaya toure ile orta saha da çökecektir büyük maçlarda keza
Bu forvet hattı her maçta en az 3-4 tane atar.Hemde zorlanmadan...
(Kaç tane yerler bilemiyorum )

Zaten büyük hata yaptım kadroyu kurarken.Arkadaşın biri Benaglio kim dedi

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kalecinin oliver kahn olması aslında pek doğru deil ama kahn çok uzun süreler futbolu bırakmadığı için bir sakınca görmüorm..... zaten sadece kaleciye oy wermediğinizden eminim

KATILANN HERKESE BAŞARILAR

Atakan

Üye
2 sene önce bıraktı,kısa süre mi senin için?

Atakan

Üye
yaptığınız yorum gereksiz...​

sizde buraya güsel bir kadro yazın bizde yorumlayalım

--------------- Ekleme ---------------

kimine göre kısa kimine göre deil
Oynuyor mu şuan?
Hayır oynamıyor.
Kadroya konabilir mi?
Hayır konamaz.

.

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
bakın....sorun kaleciyse sizin kalecinizide oliver kahn yapabilirim... zaten ben günümüzdekii oyuncular demiştim...
oynayan oyuncular demedim... zaten kaleciyle birinci olunmaz eminim oy werenler kadronun geneline bakarak oylarını kullanıyordur...

Atakan

Üye
Bizim kaleciyi neden Kahn yapıyorsun?
Benim kadroya Pele'yi ekle,günümüzde sonuçta...

lovestar

Üye
salih baba ya vedim bence en realistik kadro olmuş.tebrikler...

Yarışma konusu açıldı 3 ya da 4üncü kişi bendim yarışmaya katılmak istiyorum diyen.Kadroyu göndereceğiz mi diye sorduk gönderenler ile açılmış oylama bile başlatılmış.Çok güzel bi yarışma.Organizasyon müthiş gerçekten

Salihyet

Üye

Yarışmanın her hangi bir ödülü yok, deneme amaçlı bile yapılabilir, keza çok da önemli değil, daha güzel yarışmalar yapacağız

Yarışmanın her hangi bir ödülü yok, deneme amaçlı bile yapılabilir, keza çok da önemli değil, daha güzel yarışmalar yapacağız
Yarışmaya ödül kazanmak için girmedim Salih.Yarışmaların amacı eğlenmektir benim için.Ki ben katılacağımı bildirdikten sonra ödül açıklandı.Bundan daha güzel yarışmaların ve organizasyonların olacağından şüphem yok!