1 haftalık N8'imde Dokunmatik Ekran Bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srgngrbzz

Üye
    Konu Sahibi
1 haftalık N8'imde Dokunmatik Ekran Bozuldu
İyi akşamlar.1 ay önce Ankara'da bir avm'nin nokia mağazasından aldıgım n8 telefonumu öğlen saatlerinde dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim.Aldıgım yere götürdüm , anna güncellemesi eksik yüklendiği için olduğunu ve kızılaydaki genpa yetkili servisine götürmemi ya da onlara verip onların götürmesini önerdiler.Daha sonra Cepa AVM gittim.Oradaki Nokia mağazasına gittiğimde , arkadaş kendi havalarında touch screen değişecek falan dedi.Anna güncellenmesi eksik oldugu için byle oldugunu söyledim fakat pek etki etmedi.Şimdi ben bu telefonun yapımı için herhangi bir para verecekmiyim?Touch screen değişir veya değişmezse.Vermemeyi planlıyorum çünkü 1 haftadır telefon darbe bile almadı hep cebimde duruyor.Şimdiden teşekkürler.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Kullanıcı hatası olmadığı için ücret talep etmeyeceklerdir. Anna güncellemesini tam olarak yükle sorun düzelmezse Kızılay, Ziya Gökalp Caddesinde Kvk var oraya ver telefonu. Genpadan daha iyi ve daha çabuk alırsın telefonunu. Benim telefonun ekranının değişmesi 9 gün sürdü ama şuan bi sorun yok :)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşım bu olay %1000 garanti kapsamına girer.. senin para vereceğini düşünmüyorum.

kazım61061

kazım61061

Üye
evet tamamen garantı kapsamına gırer cunku ekrana bı darbe olsa bozulsa tmm para odersın ama kesınlıkle tasarım yazılım hatası para odemssın ...ınsallah
...........

hizan

hizan

Üye
İyi akşamlar.1 ay önce Ankara'da bir avm'nin nokia mağazasından aldıgım n8 telefonumu öğlen saatlerinde dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim.Aldıgım yere götürdüm , anna güncellemesi eksik yüklendiği için olduğunu ve kızılaydaki genpa yetkili servisine götürmemi ya da onlara verip onların götürmesini önerdiler.Daha sonra Cepa AVM gittim.Oradaki Nokia mağazasına gittiğimde , arkadaş kendi havalarında touch screen değişecek falan dedi.Anna güncellenmesi eksik oldugu için byle oldugunu söyledim fakat pek etki etmedi.Şimdi ben bu telefonun yapımı için herhangi bir para verecekmiyim?Touch screen değişir veya değişmezse.Vermemeyi planlıyorum çünkü 1 haftadır telefon darbe bile almadı hep cebimde duruyor.Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım anna yazılımını oviden yapmış isen bu tür hatalar olabiyor.

ama üzülme garanti dahilindedir. ayrıca yurt içi kargo ile en yakın genpa bayiine ücretsiz gönderebilirsin.

kvk garantisi olması fark etmez aynı servisler .

srgngrbzz

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu verdiğim yerde %90 ihtimal Touch Screen değişecek dediler ama bilmiyorumm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt