1 haftalık kullanılmamış nokia x6 kaçmaz 750 tllll acillll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
1 haftalık kullanılmamış nokia x6 kaçmaz 750 tllll acillll
S.a beyler 1 hafta önce turkcell bayisinden 1100 tl aldıgım nokia x6 telefonumu satıyorum.telefonda yok yok harita yol bulma gibi özelliklere parasız ulaşabiliyorsunuz.dijital kamera gibi kamerası vardır.
ilgilenen arkadaslar olursa resimlerini ekliyeceğim.
fiyatı ise 900 tl istiyorum.
aman ha unutmayın bazı sitelerde görürsünüz 900 tl felan sıfırını ama arayın bi sorun bakalım stokta varmıymış.
Fiyatım 900 tldir.
sıfırdan farkızdır 1 haftalık kullanılmamıs kutusu faturası garantisi vs herşeyi mevcuttur.

DoggyMania

DoggyMania

Üye
bimekste 850 tl arkadasım :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
900 tl ye sıfır satıyorlar kardeş bizim burda ykm de ?

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
tamam sizin vereceğiniz fiyat nedir acaba?pazarlık yapılır diye yazdım zaten orayada.ama unutmayınki sıfırdan farkı yok kullanılmadı.

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
1 HAFTA ÖNCE TURKCELLDEN ALDIGIM NOKİA X6 TELEFONUMU SATIYORUM KULLANMADIM KUTUSUNDA DURUYOR.

Marka Nokia Model X6 Form faktör Candybar Renk Black/red, White/blue Şebeke
GSM şebeke 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSCSD, HSDPA (3G) Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100 Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with A2DP Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Evet USB EvetMicroUSB v2.0 Faks / Veri Evet Ekran
Ana ekran Color TFT touchscreen Renkli ekran 16.000.000 renkler Boyutlar 81.28 mm. Çözünürlük 360 x 640 piksel Dış ekran Hayır Bellek
Dahili bellek 32GB Harici bellek Hayır Bellek Kartı yuvaları Hayır Bellek kartı tipleri Hayır Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 1320 mAh (BL-5J) Bekleme süresi 401 Saat Konuşma süresi 8.5 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3, Polyfone Kamera
Kamera Evet Megapiksel 5 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel Dijital zum Yesx Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj
SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya
FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, M4A, MP3, RA6, WAV, WMA Video oynatma 3GP, MP4, RV, WMV Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Document viewer (Word, Excel, PowerPoint), Voice command/dial, Handwriting recognition Görüntülü görüşme Hayır Diğer özellikler Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5, Auto turn-off, Auto-rotate, 3.5 mm audio jack, Dedicated touch music keys, GPS with A-GPS support; Ovi Maps 3.0, TV-out Format
Ağırlık 122 g. Boyutlar (Y x G x D) 111 x 51 x 13.8 mm

BENİM BU TELEFONA İSTEDİĞİM FİYAT İSE 750 TL.

resimler linkte.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
takas düşünüyormusun

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
tks düşünüyormusun?

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
2 ilan birleştirilmiştir. Lütfen aynı ilanı tekrar tekrar açmayınız...

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
takas düşünüyorum ancak şu şekilde olur 3 tane 260 tl lik bi nokia modelle takas ederim.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
1 ay önce n97 mini aldım beyenmedim bende takas etmeyi düşünüyorum.

emre443444

Üye
    Konu Sahibi
Yok olmaz dediğim gibi 3 tane sıfır nokia ile olur

--------------- Ekleme ---------------

hayır dediğim gibi 3 tane nokia tel iile takas yaparım.

--------------- Ekleme ---------------

3 tane nokia sıfır tel verirsen takasa girerim.

ask_71

Üye
emre kendini akıllımı sanıyosun dışardan baktım 750 içine girdim estağfurtövbee 900 sen buralarda harcan ma valla kimsede görmiyormu bunu

tekno murat

Üye
iphone 3gs düşünürsen beni ara 05303149432

gara7676

Üye
arkadaşlar bendede var nokia x6 kvk garantili 1080 faturalı 1 ay oldu alalı gözüm gibi bakıyorum takas ve almak isteyenler için telefon verebilirim...

cansuyum

cansuyum

Üye
ben ank erhan 600 verbilirim kardeş 0506 854 83 82

djkuzen

Üye
kardeş o fiyat pahalı be ben 615 tl ye aldım amma sallamışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt