1 haftalık iphone 4s TR .. İhtiyaçtan dolayı Satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurdoyuran

onurdoyuran

Üye
    Konu Sahibi
1 haftalık iphone 4s TR .. İhtiyaçtan dolayı Satılık
Merhaba Arkadaşlar 1haftalık iphone 4s türkiyeden alınma garantili faturalı daha 4 gün kullanıldı.. Acil ihtiyaçtan satılıktır.. fiyatı makul tuttum 1650 tl. faturası var 2200 tl ye alındı.. Çok acil ödemelerim sebebiyle satılık..

Sahibinden ilan kodu : 79121734...

0546 530 00 08...

USAForever

USAForever

Üye
çok pahalı bir telefona o kadar para veremem.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
hocam ne yaptın ya zor satarsın o fiyatı

hell yeahh

Üye
o fiyatı satma imkanın yok

hasan1111

Üye
Beyler 4 gün kullanıldı diyor ve TR oldugunu belirtmiş. Bence Tr ye göre makul bi fiyat o civarlarda gidiyor çünki. Yurtdışı olsaydı sıfırı o fiyat ozaman pahalı olurdu ama bu şekilde makul

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
KayraBey

KayraBey

Üye
Almayanacaksak çok pahalı demenin bir anlamı var mı acaba :) Bazen bende yapıyorum ama tuhafıma gitti şimdi :P:

onurdoyuran

onurdoyuran

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en son 1550 ye bırakabilirim oda çok ihtiyacım oldugu için kutusunda tutuyorum kullanmıyorum.

ChatLaqqCocuk

ChatLaqqCocuk

Üye
iyi bi Fiyat Bi DusunCem KardeSim Sana uLaşırım Karar WerirSem.

serinaga

serinaga

Üye
Beyler 4 gün kullanıldı diyor ve TR oldugunu belirtmiş. Bence Tr ye göre makul bi fiyat o civarlarda gidiyor çünki. Yurtdışı olsaydı sıfırı o fiyat ozaman pahalı olurdu ama bu şekilde makul

Hangi telefoncuya gidersen git, dükkandan çıktığın anda geri dön telin yarı fiyatını teklif verir, ancak almak isteyipte parayı denkleştirmeye çalışan birinin işine yarayabilir, hem oda çok para vermemiş olur ama ??? ha 4 gün kullanılmış, ha 6 ay, tartışılır ...

onurdoyuran

onurdoyuran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkurler cihazı az önce sattım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt