1 haftada 18 tane şehit wermişiz kimin umrumda ? Bihter öldü tüm türkiye yasta !'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
1 haftada 18 tane şehit wermişiz kimin umrumda ? Bihter öldü tüm türkiye yasta !'
Gördügüm kadarıyla facebook'da msn iletilerinde forumlarda,hatta maxicep de bile durum böyle...
bazı seylerin farkına hala varamıyoruz ve bir türlü degişemiyoruz.Şimdi siz bu yazdıgımı okurken bu hafta vefat eden 18 şehitimizden hangisinin ismini hatırlıyorsunuz...Hatırlamıyorsunuz;
ama Bihter'in kızlık soyadını eminim biliyorsunuzdur...(bende dahil)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum..güzel konuya değinmişsin..her yerde bu konuşuluyor..milletçe bazı şeylerde yozlaştık..

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
hem de fena halde yozlaştık

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Neden bu kadar şehit verdik ?
Koskoca Türkiye 3-5 iti durduramiyor mu sanki ?
Istihbarat geliyor, subay, astsubaylar gidiyor erler kalıyor sonra şehit... Ölüme mahkum ediliyorlar... Bunları hiç kimse bilmez, hiç kimse araştırmaz ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Alıştırdılar milleti naparsın artık sıradan!!! Bir olay gibi geliyor herkese 3 5 gün mitin olur şehitler ölmez vatan bölünmez kahrolsun 3 harfli örgüt tamam bitti ama bihter ölür hülya saçlarını kestirir ajda orasını burasını gerdirir demet sevgili!!! değiştirir günlerce manşet olur hatta bu konunun başlıği bihter keşke ölmeseydi v.s olsaydı kimbilir kaç kişi yazmıştı şimdiye kadar:hmmm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun anasız yaşarız babasız yaşarız kardeşimiz olmadanda yaşarız vatanımız olmadan yaşayamayız bu gerçeği unutmadan hayatımıza devam edelim artık haberleri izleyemez oldum hayatında belkide doğru düzgün tek bir gün görmeden ne umutlarla askere giden kardeşlerimizin tabutlarını görmek bunu bilipte hiç bir şey yapamadan yaşamak çok acı dua ediyoruz üzülüyoruz....

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
Alıştırdılar milleti naparsın artık sıradan!!! Bir olay gibi geliyor herkese 3 5 gün mitin olur şehitler ölmez vatan bölünmez kahrolsun 3 harfli örgüt tamam bitti ama bihter ölür hülya saçlarını kestirir ajda orasını burasını gerdirir demet sevgili!!! değiştirir günlerce manşet olur hatta bu konunun başlıği bihter keşke ölmeseydi v.s olsaydı kimbilir kaç kişi yazmıştı şimdiye kadar:hmmm

Dogru dıorsun bu konunun baslıgı bihter keske ölmeseydi olsaydı kaç kişi yazmıştı

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Milletimizin aklı zaten bel altına çalışıyor :) Sonucun bitter çıkması çok doğal ...

max110

max110

Üye
sende haklısın ama aşk-ı memnu insanlarda bi abazalık esintisi yarattı ve insanlar kudurdu anlıycağın o yüzden herkes sewiyor ben sadece KV pusu reklama girince izliyodum

Hkn's

Üye
    Konu Sahibi
sende haklısın ama aşk-ı memnu insanlarda bi abazalık esintisi yarattı ve insanlar kudurdu anlıycağın o yüzden herkes sewiyor ben sadece KV pusu reklama girince izliyodum

:evet:aynen

teomaniaa

teomaniaa

Üye
Yorumsuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt