1 hafta sonra görüşürüz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByKaos_

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta sonra görüşürüz...
1 haftalık ban yedim (MarjinaL -TR) bu 3. Fake hesabım Revengeful saolsun ban dan hiç eksik etmedi. :ehe
artık sizleri uzaktan izleyeceğim... :somuru beni sakın unutmayın... :( konu veya mesajlarda adım geçerse sevinirim. :tebessüm:

not: Metin ve İsmail şu gıcık olduğum (:bud:) simileyini ben yokum diye yapmayın... Sizi görüyorum. :ehe . İsmail sen istersen yapabilirsin sana torpil var ama Metin yapmasın. :D

Biliyorum ki bu hesapda ban yiyecek... :D olsun bende siteyi ziyaretci olarak takip edirim....

Unutmadan... Revengeful, minoo ya söyle benim nfs yarışları konusundaki "nfs carbon ve üst sürümleri" vb. Bu kısımlardaki "carbon" u "most wanted" olarak değiştirsin. (bu vasiyetimdir. :D)

• Beğen
Tepkiler: minoo

Revengeful

Emekli Yönetici
Emredersin ... (!)

ismail

ismail

Üye
1 hafta sonra görüşürüz

_symbiancı_

Üye
ne biçim yazmışsın snki ölceksin bnme çkma zjhsabı olm knkm vr

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Vay be koskoca çınar devrildi seni özleyeceğiz :lol

minoo

minoo

Üye
Revengeful, minoo ya söyle benim nfs yarışları konusundaki "nfs carbon ve üst sürümleri" vb. Bu kısımlardaki "carbon" u "most wanted" olarak değiştirsin. (bu vasiyetimdir. :D)
:zuhaha:

jackalmami

jackalmami

Üye
:hmmm

_symbiancı_

Üye
1 haftalık ban yedim karnım çok doldu ve tokum(marjinal -tr) bu 3. Face kesabım regeful saolsun ban dan hep eksik ettdi. :ehe
artık sizleri yagından izleyeceğim... :somuru beni hep unutun ... :( kotu veya masajlarda adım geçerse üzülürüm. :tebessüm:

Kot: Medin ve smail şu sevdiğim olduğum (:bud:) simileyini ben yokum diye yapın... Sizi görümyom. :ehe . Smail sen istersen yapabilirsin sana torpil var ama medin yapmasın. :d

biliyorum ki bu hesapda ban yiyecek ve karnı doyacak... :d olsun bende siteyi ziyaretci olarak takip edmem....

Unutmadan... Reveful, mino ya söyle benim nfc yarışları konusundaki "nfc garbon ve üst sürümleri" vb. Bu kısımlardaki "carbon" u "most wanted" olarak değiştirsin. (bu vasiyetimdir. :d)

? Hö ???

Metin MF

Metin MF

Üye
:bud:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Sen neden bu smileyi sevmiyon :bud:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:angry: zevkten. :zzz:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
cıq :zzz: sence güzel olabilir.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:D teşekkürler.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ama bak cok guzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt