Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 gb karta 900 sarkı atmak -w910i-
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-->SEİDS
Üye
1 gb karta 900 sarkı atmak -w910i-
arkadaşlar bu w910i nin karta hangi türde 900 ün üzerinde sarkı atılıyodu.
aac mi ne?
we hangi program yapıyodu?
adonis86
Üye
büyük ihtimalle aac dir yada amr olabilir tabii birde atacağın şarkının uzunluğuna da bağlı
program olarak total video converteri deneyebilirsin
ωίт¢н кίηg
Üye
Amr converter pro...
sadce amr değil mp3,aac,wav... gibi türlerede dönüştürüyor..kbps değerlerini değiştirerek 5 mb lık bir şarkıyı 2mb fln yapıyor..istersen dahada küçük de olur ama ses bozulmaya başlıyor bir noktadan sonra
O da bi şeymi ben1gb ye 1350 şarkı attım ses kalitesi bozulmuyor format wma 20 bit mono program nero 8 yada 9 bi deneyin derim ama her telefon wma çalmayabilir se lerin çoğu çalıyor
gecegezgini_06
Üye
yalnız benm bıldıgım donusturuculerle olmuo sarkının boyutunu kuculten program olması lazım mp3 oldugu gıbı kalıo ama boyutunu kucultuodu eskıen bende vardı ama sımdı arsıvımde bulamadım yıne arastırırım pcden gırınce bulursam paylasırım kardesım ok
-->SEİDS
Üye
eyvallah abıcım.
huseyin491
Üye
Bende bir kaç tane program var uygun bir zamanda unutmazsam buraya atacağım
huseyin491
Üye
programı koydum yalnı 20 bit dönüştürmeyi yapacaksanız mhz 32000 olması gerekiyor yoksa ses çıkmıyor mp3 için 32 bit te 32000 mhz olacak programı buraa nasıl atacağım eklenti ekleme çıkmıyor
selman_ogun
Üye
Mp3 quality modifier var ama ses kalitesini düşürüyor