1 gb interneti en uzun süre kullanmak icin

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
1 gb interneti en uzun süre kullanmak icin
Memlekete gidicem 1 gb kendi paketimde var 1 gb daha yapabilirim sayfaları acarken az yakan browser hangisi ? Facebook twitter uygulamalarını kaldırmalı mıyım. Baska oneriler varsada alabilirim

-Emre

-Emre

Üye
Ayarlar /veri kullanımı /secenek tuşu /arka plan verilerini sınırla. Bu sekilde hiç bir program isteginiz dışında internet kullanmaz. (WhatsApp bildirimleri fln gelmez, girince kullanabilirsiniz) interneti gerektiği zaman açın, kullanmadığınız zaman kapatın. En az harcayan browser uc browser mini

- - - Eklendi - - -

En fazla iki hafta kullanım, 559 mb kazanç

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar /veri kullanımı /secenek tuşu /arka plan verilerini sınırla. Bu sekilde hiç bir program isteginiz dışında internet kullanmaz. (WhatsApp bildirimleri fln gelmez, girince kullanabilirsiniz) interneti gerektiği zaman açın, kullanmadığınız zaman kapatın. En az harcayan browser uc browser mini

- - - Eklendi - - -

En fazla iki hafta kullanım, 559 mb kazanç
Tesekkurler indirdim ama siteler bilgisayar gorunumunde aciliyor. Ayarlayamadim

-Emre

-Emre

Üye
Programın ayarlar bölümünden networke girin WAP access via server işaretli mi? Bir de youtube gibi siteler bilgisayar gibi açılıyor. Maxicepte ise en aşağıda bir bölüm var Maxicep yazıyor. Tıklayın mobile light sürüm seçip ok deyin

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Programın ayarlar bölümünden networke girin WAP access via server işaretli mi? Bir de youtube gibi siteler bilgisayar gibi açılıyor. Maxicepte ise en aşağıda bir bölüm var Maxicep yazıyor. Tıklayın mobile light sürüm seçip ok deyin

evet işaretli maxicep için biliyoru teşekkürler :)

furkey

Üye
push bildirimleri çok yakmaz senkronizasyon sadece bataryadan biraz yer ama internetten gıdım gıdım yer. Opera Mobile ı turbo modda kullanırsan web sitelerine tasarruflu girmiş olursun. Ama web sitesi gezmekle ve push bildirimlerle bitmez 1 gb ancak video indirip müzik filan dinlersen filan biter...

Bu jenerasyon bi ara koca bir ayı bilgisayar başında 4 gb kota ile idare eden nesil eminim o da edilir :)

AHKE

AHKE

Üye
opera mini yükle kota tasarrufu için ideal

Astrosman

Astrosman

Üye
Memlekete gidicem 1 gb kendi paketimde var 1 gb daha yapabilirim sayfaları acarken az yakan browser hangisi ? Facebook twitter uygulamalarını kaldırmalı mıyım. Baska oneriler varsada alabilirim

vay gardaşm gırşaara geliyoo hosgeldin topraaam öncelikle. Opera mini kullan yeter sanırım..

- - - Eklendi - - -

Opera kullan sayfalar az oluyor..

sivasligazi

Üye
kardesim o bir GB video izlemediğin sürece bitmez!.. ben bütün ay boyunca günlük 5-6 saat civarı mobil veri ile internete bağlanıyorum çoğu da face , online oyunlar ve birkaç habere bakıp 1-2 şey araştırıyorum ve son 1 haftası kaldıgında paketin, en az 300-350mb kalıyor..

sen sadece video izleme yeter, videoyu çok önemli olmadıgı sürece sadece wi-fi üzerinden izle..

ha dersenki ben bütün gün telde olurum.. o zaman bi oyun tavsiye edebilirim ;) seni her zaman oyunda tutmaz ama tutsa bile harcayacağı tek şey enerji olur :) ben (en az) 5 saat oyunu açık tutuyorum..ancak 30 mb yiyor ki; hep acık tutman gereken bir oyunda değil.. strateji seviyorsan Colony Attack tavsiye edebilirim

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler tavsiyeler için :) strateji sevmem

- - - Eklendi - - -

vay gardaşm gırşaara geliyoo hosgeldin topraaam öncelikle. Opera mini kullan yeter sanırım..

- - - Eklendi - - -

Opera kullan sayfalar az oluyor..

:naughty: hoşbulduk şimdiiden :D

Üst Alt