Nazy Üye listenin yarısı gelmez derken yani listenin hepsinin gelmesini isteriz demek istiyor genelde yarısı geliyorda hatta 3 / 1 i geliyor.
listenin yarısı gelmez derken yani listenin hepsinin gelmesini isteriz demek istiyor genelde yarısı geliyorda hatta 3 / 1 i geliyor.
leiche Emekli Yönetici Konu Sahibi Nazy' Alıntı: glemeyen ebabil bir kuştur. karıştırma Genişletmek için tıkla ...
milagros_zuzu Üye arkadaşlar şu buluşmaları istanbulda yapsanızda bizde faydalansak yazık bize ya nasıl gelcem ben eskişehire.....
arkadaşlar şu buluşmaları istanbulda yapsanızda bizde faydalansak yazık bize ya nasıl gelcem ben eskişehire.....
canturgay Üye milagros_zuzu' Alıntı: arkadaşlar şu buluşmaları istanbulda yapsanızda bizde faydalansak yazık bize ya nasıl gelcem ben eskişehire..... Genişletmek için tıkla ... istanbulda da yapılıyorrr..ama şimdilik yokk.. istanbuldan gelecek arkadaşlar var onlarla gelebilirsinn..
milagros_zuzu' Alıntı: arkadaşlar şu buluşmaları istanbulda yapsanızda bizde faydalansak yazık bize ya nasıl gelcem ben eskişehire..... Genişletmek için tıkla ... istanbulda da yapılıyorrr..ama şimdilik yokk.. istanbuldan gelecek arkadaşlar var onlarla gelebilirsinn..
leiche Emekli Yönetici Konu Sahibi canturgay' Alıntı: istanbulda da yapılıyorrr..ama şimdilik yokk.. istanbuldan gelecek arkadaşlar var onlarla gelebilirsinn.. Genişletmek için tıkla ... hemide 4 kişi hepsi beraber gelecek isteyen warsa onlara katılabilir
canturgay' Alıntı: istanbulda da yapılıyorrr..ama şimdilik yokk.. istanbuldan gelecek arkadaşlar var onlarla gelebilirsinn.. Genişletmek için tıkla ... hemide 4 kişi hepsi beraber gelecek isteyen warsa onlara katılabilir
leiche Emekli Yönetici Konu Sahibi Nazy' Alıntı: teşekkür ederim ama slayt derken neyi kastettin anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... imzanı kast ediyor sanırm
Nazy' Alıntı: teşekkür ederim ama slayt derken neyi kastettin anlamadım ? Genişletmek için tıkla ... imzanı kast ediyor sanırm
Nazy Üye milagros_zuzu' Alıntı: arkadaşlar şu buluşmaları istanbulda yapsanızda bizde faydalansak yazık bize ya nasıl gelcem ben eskişehire..... Genişletmek için tıkla ... istanbuldada düzenlenecek ama en son istanbul buluşmasında gelicem diyenlerin yarısı gelmedi inşallah birdahaki sefere böyle olmaz milagros_zuzu' Alıntı: bu arada nazy slayt süper olmuş.... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ama slayt derken neyi kastettin anlamadım ?
milagros_zuzu' Alıntı: arkadaşlar şu buluşmaları istanbulda yapsanızda bizde faydalansak yazık bize ya nasıl gelcem ben eskişehire..... Genişletmek için tıkla ... istanbuldada düzenlenecek ama en son istanbul buluşmasında gelicem diyenlerin yarısı gelmedi inşallah birdahaki sefere böyle olmaz milagros_zuzu' Alıntı: bu arada nazy slayt süper olmuş.... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ama slayt derken neyi kastettin anlamadım ?
ouSahin Üye milagros_zuzu' Alıntı: arkadaşlar şu buluşmaları istanbulda yapsanızda bizde faydalansak yazık bize ya nasıl gelcem ben eskişehire..... Genişletmek için tıkla ... sen istee İstanbulun en lüks köşesinde yapalım İstanbul Buluşmasına naz'la beraber geliriz eskişehirden sonra onu düzenleriz (ynlş anlaşımlasın kız arkadaşım)
milagros_zuzu' Alıntı: arkadaşlar şu buluşmaları istanbulda yapsanızda bizde faydalansak yazık bize ya nasıl gelcem ben eskişehire..... Genişletmek için tıkla ... sen istee İstanbulun en lüks köşesinde yapalım İstanbul Buluşmasına naz'la beraber geliriz eskişehirden sonra onu düzenleriz (ynlş anlaşımlasın kız arkadaşım)
Salihyet Üye ouSahin' Alıntı: sen istee İstanbulun en lüks köşesinde yapalım İstanbul Buluşmasına naz'la beraber geliriz eskişehirden sonra onu düzenleriz (ynlş anlaşımlasın kız arkadaşım) Genişletmek için tıkla ... Yaparız yapmasına ama, konuya 2 günde sadece 3 katılım var (ben dahli ) eğer yapalım diyen üyeler gelmezse, taksim i iptal eder başka bir şey yaparız..
ouSahin' Alıntı: sen istee İstanbulun en lüks köşesinde yapalım İstanbul Buluşmasına naz'la beraber geliriz eskişehirden sonra onu düzenleriz (ynlş anlaşımlasın kız arkadaşım) Genişletmek için tıkla ... Yaparız yapmasına ama, konuya 2 günde sadece 3 katılım var (ben dahli ) eğer yapalım diyen üyeler gelmezse, taksim i iptal eder başka bir şey yaparız..
macline Üye Listeye Bursa yıda ekleyin arkadaşlar ... Size ellerimle hamsi buğulaması yapacağım gerçi eskişehir'ede gelmeyi düşünüyorum.
Listeye Bursa yıda ekleyin arkadaşlar ... Size ellerimle hamsi buğulaması yapacağım gerçi eskişehir'ede gelmeyi düşünüyorum.
leiche Emekli Yönetici Konu Sahibi macline' Alıntı: Listeye Bursa yıda ekleyin arkadaşlar ... Size ellerimle hamsi buğulaması yapacağım gerçi eskişehir'ede gelmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... buyrun
macline' Alıntı: Listeye Bursa yıda ekleyin arkadaşlar ... Size ellerimle hamsi buğulaması yapacağım gerçi eskişehir'ede gelmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... buyrun