macline Üye telaşlı felan değilim. 31-1 mayısta final sınavlarım var. ekstra olarak 14-15 hazirandaki Öss yede gireceğim.
telaşlı felan değilim. 31-1 mayısta final sınavlarım var. ekstra olarak 14-15 hazirandaki Öss yede gireceğim.
macline Üye Aynen Birde ekstaradan ailem yazmıştım. Çünkü onları fazla göremiyorum Duygusal olarakda arada kalıyorum.
Aynen Birde ekstaradan ailem yazmıştım. Çünkü onları fazla göremiyorum Duygusal olarakda arada kalıyorum.
schumici Üye heeeeeeeeeyyyyyyyyy milleeeeeeettt hadi şu sınavları atlatalımda buluşalım artık yaaavvv çok sabırsızlanıyorum
heeeeeeeeeyyyyyyyyy milleeeeeeettt hadi şu sınavları atlatalımda buluşalım artık yaaavvv çok sabırsızlanıyorum
schumici Üye canturgay' Alıntı: bişey kalmadı zaten yawww.çoğu gitti azı kaldııı... Genişletmek için tıkla ... olsun yaav yinede sabırsızlanıyorum. sırf bu yüzden okul bitince gitmiycem memlekete bi kaç gün daha kalcam
canturgay' Alıntı: bişey kalmadı zaten yawww.çoğu gitti azı kaldııı... Genişletmek için tıkla ... olsun yaav yinede sabırsızlanıyorum. sırf bu yüzden okul bitince gitmiycem memlekete bi kaç gün daha kalcam
Ozan Admin Ben süpriz yapabilirim, sizde süpriz yapın. En kalabalık ve güzel buluşma olsun ne dersiniz ?
leiche Emekli Yönetici Konu Sahibi Negative' Alıntı: Ben süpriz yapabilirim, sizde süpriz yapın. En kalabalık ve güzel buluşma olsun ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla ... allah derim be her türlü oumlu süprizlere açığız 8 haziran pazar
Negative' Alıntı: Ben süpriz yapabilirim, sizde süpriz yapın. En kalabalık ve güzel buluşma olsun ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla ... allah derim be her türlü oumlu süprizlere açığız 8 haziran pazar
schumici Üye toprakumit' Alıntı: Valla ben taaaaa Diyarbakırdan gelcem Ona göre 10 kişiden az olursa çeker giderim Genişletmek için tıkla ... kardeşim olurmu öyle şey biz birimiz seni 10 kişilik ağırlarız sen yeterki gel
toprakumit' Alıntı: Valla ben taaaaa Diyarbakırdan gelcem Ona göre 10 kişiden az olursa çeker giderim Genişletmek için tıkla ... kardeşim olurmu öyle şey biz birimiz seni 10 kişilik ağırlarız sen yeterki gel
toprakumit Üye schumici' Alıntı: kardeşim olurmu öyle şey biz birimiz seni 10 kişilik ağırlarız sen yeterki gel Genişletmek için tıkla ... Yanınızdayım o zaman
schumici' Alıntı: kardeşim olurmu öyle şey biz birimiz seni 10 kişilik ağırlarız sen yeterki gel Genişletmek için tıkla ... Yanınızdayım o zaman