Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Sivas Lisesi

Eski Sivas Lisesi

Yeni Sivas Lisesi

mAd_girL

Üye
@alperenbugra ne güzeel

@toprak ümit evet biraz uzakta hele de kümbete göre ama idare edicez artık gelirsin inş. bi daha sivas'a

@toprak ümit evet biraz uzakta hele de kümbete göre ama idare edicez artık gelirsin inş. bi daha sivas'a

İnşallah gelirim.... Zaten Eskişehire giderken bir uğrayayım diyorum... Eski günleri yadederim diyorum şöyle 1 yada 2 saat...

Salihyet

Üye
Bende çukurbostan'ın oralarda oturuyorum

mAd_girL

Üye
orasıda benim lisemin oralardı da sen nereden biliyosun

-------------------------------
ben birisinin numarasını alayım ona göre haber veririm gelme ihtimalim var ama kesin diye bişey diyemiyorum ama umarım gelirim o yüzden ben haber veririm sonra tüm gün bekletmeyeyim eskişehire bu akşam gidicem ve orada internete girme fırsatım pek olmuyo

bnm için farketmez ne zaman olursa olsun ama haziranda başlasın

ouSahin

Üye
hiştt sivaslılar topraklarım sohbetinizi başka yerde yapın yaf burası Eskişehir tayfası Leiche bişe desene

macline

Üye
eskişehirde nerde buluşacaksınız yaww. bende gelicem ona göre hazırlıyorum kendimi.gerçi daha öncede sormuştum ama kimseden ne bi cevap nede pm geldi

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi adalar migros önü buluşma oktamız
macline daha öncede söyemiştim ama görmemişsin demekki

bu arada ne sivası ne istanbulu
parazit yapmayalım burası e.şehir buluşma noktası

xkadir61

Üye
tamam anladık, eliniz boş gelmeyin ama maxicebe, resim ,müzik, video falan getirin ok.

biliyordum adalar migrosta buluşulacağını
yaw dikkatimi çektide eskişehirdeki buluşmaların hepside adalar migros önünden başlar oysa bunun espark'ı varr boyner'i var esnaf sarayı var valiliği var operası var(operada olursa işime gelir ) ne biliyim varda var hani neden adalar migros önü hiç anlamam neyse konuyu saptırmayayım güzel bir toplaşma mekanı seçmişsin leiche tebrik ederim

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bütün saydıkların güzel yerler ancak opera yeri biraz değil baya tes kalır buluşma noktasına
adalar hem merez hem her yere daha yakın bi nokta o yüzden adalar migros

operayı evime yakın diyerek saymıştım zaten
Neyse adalarda güzel, umarım 8 haziranda orada olabilirim...

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olursan güzel bi gün geçirmiş olusun

Bu fırsatı ayağımla tepmek istemem tabiki ama abimin durumuna göre bakıcazz artık İzmirden gelebirlirsem orada olucam kesin

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hadi bakalım inşallah

kurt bey

Üye
yaw siz daha buluşmadınızmı

kurt bey

Üye
Ben orda olmayacağım için başı değil sonu ilgilendiriyo İyi bakalım inşallah güzel geçer iyice bi eğlenirsiniz