Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
war warda ama dediğim gibi eskişehir trafiği taşıtlara biraz ters

--------------- Ekleme ---------------

leiche kardeşim ben o tarihte burda olursam en kral yardımı yaparım kardeşimize sen hiç merak etme
eywallah

bak toprak yardımcı bulundu

Tamamdır o zaman Olmazsa kankam bizi Otogardan alırsın zaten 1 gün önceden gelcez gece tekken turnuvası var Yani istanbul diyarbakır tayfasını aynı anda alırsın

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oke

schumici

Üye
Tamamdır o zaman Olmazsa kankam bizi Otogardan alırsın zaten 1 gün önceden gelcez gece tekken turnuvası var Yani istanbul diyarbakır tayfasını aynı anda alırsın

kardeşim başımın üstünde yerin var sen buralara gelceksinde ben krallar gibi ağırlamıycammı. sınavım 3ünde bitiyo ama ben inşallah kalcam seni misafir etmeye sen hiç meerak etme kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

schumici Kardeşim sanada teşekkürler zaten senide alırız

kardeşim hep beraber akarız dalarız eskişehre kardeşim gelmiş ben onu oturturmuyum

kardeşim başımın üstünde yerin var sen buralara gelceksinde ben krallar gibi ağırlamıycammı. sınavım 3ünde bitiyo ama ben inşallah kalcam seni misafir etmeye sen hiç meerak etme kardeşim

Kardeşlerin en güzeli eğer benim için kalacaksan kalma ben seni anteptede görürüm Ama Eskişehirde eğlence iyi olcek dedi Leiche, valla iyi olmasın dağıtırım oraları .... Dağılın Uleynnnnnn

schumici

Üye
Kardeşlerin en güzeli eğer benim için kalacaksan kalma ben seni anteptede görürüm Ama Eskişehirde eğlence iyi olcek dedi Leiche, valla iyi olmasın dağıtırım oraları .... Dağılın Uleynnnnnn

ooo kardeşim ne demek ne demek sen geliyosun buralara gidermiyim hiç leiche nin dediği gibi eğlenceyi fulluycez sen hiç merak etme

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gece bara gidelimmi 7.sinde

Valla ele başı sensin nur sen nereye biz oraya ona göre

schumici

Üye
toprak kardeşim hem bakarsın nuri alçoyla falan karşılaşırız

24 Saat Net Başında Olamam Ki?
Az Once Nete Girdim Ve Soruyu Gördüm Cevabı Hemen Verdim. Ben Gördüğüm Andan Itibaren Verdiğim Zamana Bakarım