Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

iremm

Üye
öptü bu beni

keremle arkadaşlıgın mı var niye öpüyorsun sevmiyorum ben öpme möpmeqelirsem de gül dostum kızdım şimdi

Benimkiside espriydi ama senin yusunden uyarı aldımŞikayet etmene ne hacet vardıki anlamadım seni?

ben seni şikayet etmedim...ben bu sitede gereksiz ve boş stam msj atmayanlar haricinde kimseyi şikayet etmedim...

ama bana öyle espiri yapma

bulustunuzmu bulusmadınızmı.....?

titanic gemiyle mi gidecen buluşmaya?

FerreT

Üye
bulustunuzmu bulusmadınızmı.....?

Burda suçlu olarak Leicheyi gösterebilirz..buluşma konusunu nerredeyse 2007 de verdi

Daha hala buluşacaklar..cevap yazmış ve gelecem diyen arkadaşların vazgeçmesinden korkuyorum (: veya tam buluşmaya 1 hafta kala buluşma falan yok die bi cevap versin istermisiniz

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

mAd_girL

Üye
ben gelemicem üzgünüm ama o tarihte eskişehirde değilim.. özür diliyorum üzülerek.

Kanka bi gelenlerin listesini yayınlasan sevinirim bakalım kimler olcek?_?_?

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dur kanka 1 aydır paint ballın peşinden koşturuyorum 2 3 güne kadar oraya gidip bilgi alacam yazma kistemedim çünkü ilk heves kursağımızda kaldı. neyse artık o olsun ona göre listeyi yazacam zaten istanbuldan 4 kişi gelyor konyadan 1 kesin 2 olabilir hataydan1 kesin biz burda yani e.sehirde5 kişiyiz zaten maxi ailesi olarak birde nega süpriz yapabilir bazen konuşuyoruz. neyse organizasyon kesinleşsin yazacam listeyi

--------------- Ekleme ---------------

diyarbakırdan sen seni yazmayı unuttum
bu arada unuttuklarım kusura bakmasın

--------------- Ekleme ---------------

Kahinetim tutuyor...bi üye gitti

kendini kain sanıor

Benim gibi bi adam unutulurmu yaw Dur dur turgayı alıpta gelim ben Konyadan yada kayseriden gelen varsa alayım onlarıda benzin parasından yırtarız

FerreT

Üye
Görünen köy..bak gör son 2 gün kala Leiche buluşma falan yok dağılın diecek

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ferret sen bu buluşmadan ne istiyon ?