iremm
Üye
öptü bu beni
keremle arkadaşlıgın mı var niye öpüyorsun sevmiyorum ben öpme möpmeqelirsem de gül dostum kızdım şimdi
Benimkiside espriydi ama senin yusunden uyarı aldımŞikayet etmene ne hacet vardıki anlamadım seni?
ben seni şikayet etmedim...ben bu sitede gereksiz ve boş stam msj atmayanlar haricinde kimseyi şikayet etmedim...
ama bana öyle espiri yapma
titanic gemiyle mi gidecen buluşmaya?
titanic gemisinden ayrılmıyor yha onun için söyledimEskişehirde Deniz yok geminin ne işi var
titanic gemisinden ayrılmıyor yha onun için söyledim
bulustunuzmu bulusmadınızmı.....?
Burda suçlu olarak Leicheyi gösterebilirz..buluşma konusunu nerredeyse 2007 de verdi
Daha hala buluşacaklar..cevap yazmış ve gelecem diyen arkadaşların vazgeçmesinden korkuyorum (: veya tam buluşmaya 1 hafta kala buluşma falan yok die bi cevap versin istermisiniz
ben gelemicem üzgünüm ama o tarihte eskişehirde değilim..özür diliyorum üzülerek.
ben gelemicem üzgünüm ama o tarihte eskişehirde değilim..özür diliyorum üzülerek.
Kahinetim tutuyor...bi üye gitti
dur kanka 1 aydır paint ballın peşinden koşturuyorum 2 3 güne kadar oraya gidip bilgi alacam yazma kistemedim çünkü ilk heves kursağımızda kaldı. neyse artık o olsun ona göre listeyi yazacam zaten istanbuldan 4 kişi gelyor konyadan 1 kesin 2 olabilir hataydan1 kesin biz burda yani e.sehirde5 kişiyiz zaten maxi ailesi olarak birde nega süpriz yapabilir bazen konuşuyoruz. neyse organizasyon kesinleşsin yazacam listeyi
--------------- Ekleme ---------------
diyarbakırdan senseni yazmayı unuttum
bu arada unuttuklarım kusura bakmasın
--------------- Ekleme ---------------
kendini kain sanıor
ama bilerek yaptıgım bişey değil ki bu..Kahinetim tutuyor...bi üye gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?