Gerçekleştirilen Buluşmalar 1.ESKİŞEHİR buluşması

Nazy

Üye
oğuz abi ile görüştüm, gelmem için ikna edici konuştu, bundan önce ki pilanlarımda değişiklik yok zaten karışlığa sebep olmak istemem
istanbuldan hep beraber eskişehire yolculuk süper olucak
salihyet
ousahin
grafix
ve ben

Oooo buluşmaya herkeş geliyor sevdim ben bu işi

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kadro toparlanmış

Bende hataydan gelcem inşallah; Hatay-Eskişehir 550-600 km

Bakın en iyisi eskişehir yapalım ertesi günüde istanbul sonraki günde izmir olmazmı?_?_?
Bana uyar yani Ben yanımda 4 kişiyi getiririm

ouSahin

Üye
abowwwwwwwwww ben ne yapcam ? hataydan taa nerelere goturceniz beni ?

--------------- Ekleme ---------------

gelirsem ????

öptü bu beni

keremle arkadaşlıgın mı var niye öpüyorsun sevmiyorum ben öpme möpmeqelirsem de gül dostum kızdım şimdi

Bırakın bu işleri be rahatsız ediyormuşmuşum ben ne dedim adama hem msjımı silmişsiniz hem uyarı gonderyosunuz anamadım beee!!!

ouSahin

Üye
Bırakın bu işleri be rahatsız ediyormuşmuşum ben ne dedim adama hem msjımı silmişsiniz hem uyarı gonderyosunuz anamadım beee!!!

evet rahatsız eden bir mesaj gönderiyorsun ki ben sana espirili bir yaklayışla gelmiyen diyorum ve gülüyorum....sen gelirsem öpücük atıyorsun s espiri anlayışını ben anlamıyorum dostum...bana msj yazıyorsan öpücüklü falan filan msjlar atma

Benimkiside espriydi ama senin yusunden uyarı aldımŞikayet etmene ne hacet vardıki anlamadım seni?

ouSahin

Üye
Benimkiside espriydi ama senin yusunden uyarı aldımŞikayet etmene ne hacet vardıki anlamadım seni?

ben seni şikayet etmedim...ben bu sitede gereksiz ve boş stam msj atmayanlar haricinde kimseyi şikayet etmedim...

ama bana öyle espiri yapma